ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Oι καλύτερες εμφανίσεις στο πάρτυ του Vanity Fair

Οι best-dressed εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Vanity Fair Oscar Party

Κι ενώ στην αρχή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις εμφανίσεις των διασήμων στο κόκκινο χαλί πριν την τελετή απονομής των Όσκαρ, μετά τη λήξη τους τα φλας των φωτογράφων δεν σταματούν να αναβοσβήνουν στο Vanity Fair Oscar Party. Είναι η στιγμή που οι σταρ μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το υπόλοιπο της βραδιάς. Το Vanity Fair Party έχει μετατραπεί σε παράδοση εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα στο συγκεκριμένο event δίνουν το "παρών" και celebrities, οι οποίοι δεν ήταν καλεσμένη στην απονομή.

Και αυτές είναι οι εμφανίσεις που τράβηξαν τα περισσότερα φλας

Σάρον Στόουν

Η Σάρον Στόουν ήταν η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του Vanity Fair party. Η 64χρονη ηθοποιός τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της με τη μακριά τουαλέτα της από τον οίκο Tony Ward. Σε κίτρινη απαλή απόχρωση και με την ενσωματωμένη "μπέρτα" της χάρισε ένα άκρως πριγκιπικό αέρα.

Ολίβια Γουάιλντ

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της χθεσινής βραδιάς ήταν αυτή της Ολίβια Γουάιλντ. Το λευκό φόρεμα Gabriela Hearst είχε ένα άνοιγμα στην αριστερή του πλευρά, ενώ μέσα από το φόρεμα επέλεξενα φορέσει ένα μαύρο, δερμάτινο bralette, το οποίο απογείωσε τη θηλυκότητα της εμφάνισης.

Τζίτζι Χαντίντ

Για το after Oscars party προτίμησε μια κόκκινη τουαλέτα του Zac Posen με ακάλυπτους ώμους. Τα κοσμήματα της ήταν διακριτικά έτσι ώστε να κυριαρχήσει το φόρεμα της.

Τζένιφερ Κούλιτζ

Η Τζένιφερ Κούλιτζ επέλεξε να δημιουργήσει ένα total black look, το οποίο αποτελούνταν από μία Dolce & Gabbana τουαλέτα με opera gloves κι ένα clutch bag στην ίδια απόχρωση.

Ναόμι Γουότς

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με μία λευκή δημιουργία του οίκου Givenchy, ακολουθώντας το bridal trend που κυριαρχεί εδώ και λίγο καιρό. Και την συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα κρεμαστά σκουλαρίκια, δύο λαμπερά βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Ναόμι Κάμπελ

ΗΝαόμι Κάμπελ επέλεξε μία haute couture δημιουργία του διάσημου οίκου Schiaparelli από τη Spring/Summer 2023 Couture συλλογή. Το διεθνούς φήμης μοντέλο δεν χρειάστηκε πολλά περισσότερα για για να τραβήξει όλα τα φλας επάνω της.

Κένταλ Τζένερ

Το 27χρονο supermodel φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα από από την συλλογή του 2008 του οίκου Jean Paul Gaultier. Το φόρεμα είχε σχέδιο με βαθιά πλάτη και συνδύασε το look με κομψά strappy σανδάλια και ένα φυσικό αλλά λαμπερό μακιγιάζ .

Φλόρενσ Πιού

Η όμοεφη Φλόρενς ξαναφόρεσε Valentino στο Vanity Fair Oscars After-Party, αλλά με παντελονι και bralette αυτή τη φορά.

Read Next

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.

22 Απρ 2024

Ο "φούρνος του χωριού", που έγινε το "διεθνές" αρτοποιείο στη Ζίτσα Ιωαννίνων

"Ο στόχος μας, είναι να διαδώσουμε την υπέροχη γαστρονομία της Ηπείρου, σε όλο τον κόσμο", λέει ο ιδιοκτήτης του.