ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κάρα Ντελεβίν: "Γνώριζα ότι αν συνέχιζα έτσι είτε θα κατέληγα νεκρή, είτε θα έκανα κάτι πολύ ηλίθιο"

Το διάσημο μοντέλο σχολιάζει για πρώτη φορά την αλλοπρόσαλλη εικόνα της χωρίς παπούτσια και σε κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής της η Κάρα Ντελεβίν βρέθηκε στο στόχαστρο των παπαράτσι, με την δημοσιοποίηση στιγμιοτύπων που την παρουσίαζαν να περπατά εξαθλιωμένη και χωρίς παπούτσια στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Λίγους μήνες αργότερα, το διάσημο μοντέλο παραχωρώντας μια ειλικρινή συνέντευξη σε γυναικείο περιοδικό μόδας, υπερασπίστηκε τον εαυτό της, εξηγώντας πως το εν λόγω ατυχές περιστατικό υπήρξε "καμπανάκι" για την έναρξη της απεξάρτησης της από την χρόνια χρήση ουσιών και φαρμάκων, δηλώνοντας πλέον πως είναι νηφάλια τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η 30χρονη καλλονή, η αλλοπρόσαλλη εικόνα της οφείλονταν στην υπερβολική κούραση και αϋπνία, αφού μόλις είχε επιστρέψει από το φεστιβάλ "Burning Man" της Νεβάδα και δεν "είχε κοιμηθεί καλά τις τελευταίες εκείνες ημέρες". "Είναι σπαρακτικό, γιατί νόμιζα ότι περνούσα καλά, αλλά κάποια στιγμή, ήμουν σαν "εντάξει, δεν φαίνομαι καλά”. Οπότε κατά κάποιον τρόπο, αυτές οι φωτογραφίες ήταν κάτι για το οποίο πρέπει να είμαι ευγνώμων" δήλωσε μεταξύ άλλων, εξηγώντας πως η χρήση ναρκωτικών ουσιών την έκανε να αισθάνεται "ανίκητη".

Η σωματική και ψυχική κατάπτωσή της προκαλούσε ανησυχία τόσο στους θαυμαστές της, όσο και στα αγαπημένα της πρόσωπα, κάτι που σύντομα αντιλήφθηκε και αποφάσισε να ακολουθήσει θεραπεία απεξάρτησης στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς. "Δεν ήμουν έτοιμη. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν δεν είσαι μπρούμυτα στο πάτωμα και έτοιμος να ξανασηκωθείς, δεν θα το κάνεις. Σε εκείνο το σημείο, ήμουν πραγματικά έτοιμη. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι αν συνέχιζα να ακολουθώ τον δρόμο που ακολουθούσα, είτε θα κατέληγα νεκρή είτε θα έκανα κάτι πολύ, πολύ ηλίθιο" είπε.

Όσο για την τωρινή ψυχική κατάστασή της, η Ντελεβίν παραδέχτηκε πως αν και αισθάνεται πολύ καλύτερα, γνωρίζει πως είναι αδύνατο να θεραπευτεί πλήρως. "Έχω ακόμα πολλή ενέργεια, αλλά δεν είναι αλλοπρόσαλλη. Είμαι πιο ήρεμη. Δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθεί ή να θεραπευτεί πλήρως, αλλά είμαι εντάξει με αυτό, και αυτή είναι η διαφορά" σημείωσε στο τέλος.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.