Όλοι ενωμένοι για τον ίδιο σκοπό: να μην επαναληφθεί ποτέ τέτοια τραγωδία στη χώρα που θρηνεί 57 θύματα, ανάμεσα στα οποία ήταν κυρίως νέοι άνθρωποι.
Έπειτα από την πορεία της περασμένης Κυριακής (05/03) στην οποία συγκεντρώθηκαν 10.000 άνθρωποι, σήμερα και πάλι η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και σε κλίμα συγκίνησης.
Πανό, συνθήματα κι ανθρώπινες φωνές ενώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την απίστευτη τραγωδία από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, ένα δυστύχημα που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αποφευχθεί αν είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα έγκαιρα.
Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση που είχε καιρό να σημειωθεί στην πρωτεύουσα και σε άλλες πόλεις με αθρόα συμμετοχή και νέων ανθρώπων.





Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, όπως και στον Βόλο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram