ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Όμιλος HotelBrain αρωγός των κωφών στην πρόσβασή τους στην αγορά εργασίας

BRAIN

Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός ‘Ομιλος της Ελλάδας HotelBrain, στα πλαίσια των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ "Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων Μας Στην Πετρούπολη" και την συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, προτίθεται να προσφέρει θέσεις εργασίας στα μέλη της κοινότητας των κωφών/βαρήκοων σε επιλεγμένες ειδικότητες στα ξενοδοχεία της και μάλιστα στην κάλυψη 28 θέσεων σε ξενοδοχεία στη Ρόδο, την Κω και την Εύβοια ενώ θα υπάρξει μελλοντικά άνοιγμα περισσότερων εργασιακών θέσεων και σε άλλους προορισμούς του Ομίλου στην Ελλάδα.

Παράλληλα η HotelBrain Academy, μέλος του Ομίλου HotelBrain, στο πλαίσιο της παροχής υψηλού επιπέδου σεμιναρίων με σκοπό τη διαμόρφωση επιτυχημένων και περιζήτητων επαγγελματιών στον κλάδο του τουρισμού υποστηρίζει έμπρακτα τη συγκεκριμένη ενέργεια εμπλουτίζοντας τα προγράμματά της, από την έναρξη της λειτουργίας της, με ειδικά τμήματα παρακολούθησης για τα μέλη της κοινότητας των κωφών/βαρήκοων όπου ήδη συμμετέχουν 15 μέλη της κοινότητας κωφών.

Ο Όμιλος HotelBrain αρωγός των κωφών στην πρόσβασή τους στην αγορά εργασίας

Οι παραπάνω πρωτοβουλίες "επισφραγίστηκαν" στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στους χώρους της Hotel Brain Academy, του Αντιπροέδρου κου Κωνσταντίνου Ζήκου και του Γενικού Διευθυντή κου Δημήτρη Φραγκοστεφανάκη του Ομίλου HotelBrain με τον Πρόεδρο κο Κωνσταντίνο Σίμψη και Αντιπρόεδρο κο Παναγιώτη Κορδονούρη της Ομοσπονδίας Κωφών της Ελλάδος και με τον κο Κώστα Καμπετσή Υπεύθυνο δράσεων και δημοσίων σχέσεων της ΑΜΚΕ "Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων Μας Στην Πετρούπολη".

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου HotelBrain κος Κωνσταντίνος Ζήκος δήλωσε "Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που θα συνεργαστούμε με την την ΑΜΚΕ "Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων Μας Στην Πετρούπολη” και την Ομοσπονδία Κωφών της Ελλάδος και που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ευελπιστούμε να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος ώστε να αναπτύξουμε τη συνεργασία μας περαιτέρω στο μέλλον με σκοπό να υπάρξουν αμφίδρομα οφέλη ώστε να διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη πρόσβαση των κωφών και βαρήκοων ατόμων, ισότιμα και χωρίς διακρίσεις, στον κόσμο της εργασίας στον ξενοδοχειακό μας Όμιλο."

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών της Ελλάδος κος Κωνσταντίνος Σίμψης δήλωσε "Το ΔΣ και τα μέλη της Ομοσπονδίας Κωφών της Ελλάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο HotelBrain για αυτή την πρόσκληση και να σας συγχαρούμε για αυτή την πρωτοβουλία προκειμένου τα μέλη της κοινότητας των κωφών/βαρήκοων να μπορέσουν να ενταχθούν στον χώρο της εργασίας και να προσφέρουν. Πιστεύουμε ότι πρέπει να δίνονται ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους ασχέτως της διαφορετικότητάς τους και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός Όμιλος στην Ελλάδα HotelBrain κάνει την αρχή ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες του για τα μέλη της κοινότητας μας ώστε να αξιοποιηθούν στον κλάδο του τουρισμού."

Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών της Ελλάδος κος Παναγιώτης Κορδονούρης, συμπλήρωσε "Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα μέλη της κοινότητας κωφών/βαρήκοων που με όρεξη και ενθουσιασμό συμμετέχουν στα προγράμματα της HotelBrain Academy και ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να εμπνεύσει και άλλες εταιρείες να δίνουν ισότιμες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης σε όλους χωρίς διακρίσεις".

Ο κος Κώστας Καμπετσής δήλωσε " Με την συνεργασία HotelBrain και Ομοσπονδία Κωφών της Ελλάδος δίνουμε την υπόσχεση να βοηθήσουμε ώστε οι συνάνθρωποί μας να αντιμετωπίζονται ισότιμα στον χώρο της εργασίας. Ευχαριστούμε με την σειρά μας τον Όμιλο που για άλλη μία φορά πρωτοπορεί, ευχόμαστε το συγκεκριμένο εγχείρημα να γιγαντωθεί στο μέλλον με θετικά αποτελέσματα για όλους και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι αυτό το παράδειγμα."

HotelBrain Group hotelbrain.com

HotelBrain Academy academy.hotelbrain.com

Read Next

31 Μαρ 2023

Δίκη Ρ. Πισπιρίγκου: "Φώναζε η νοσηλεύτρια και όχι η μητέρα όταν υπέστη ανακοπή η Τζωρτζίνα" δήλωσε η παιδίατρος στη δίκη

Σοκάρει η κατάθεση της παιδιάτρου: "Αν με ρωτάτε, εγώ θα περίμενα να βγει φωνάζοντας η μητέρα. Να ουρλιάζει. Άλλοι γονείς κάνουν έτσι για πιο απλά πράγματα".

31 Μαρ 2023

Την Κυριακή 02/03 στηρίζουμε τα τρία σινεμά της Αθήνας που απειλούνται με λουκέτο

Να μην κλείσουν τα ιστορικά σινεμά της πόλης Ιντεάλ, Αστορ και Ιριδα είναι το αίτημα των Αθηναίων. Δωρεάν προβολές και live.

Περισσότερα από

News

31 Μαρ 2023

Γιώργος Πάντζας: Έχω δει τον πατέρα μου με βγαλμένα νύχια, μαχαιρωμένο... τέσσερις μήνες ετοιμοθάνατος ήταν

Ο Γιώργος Πάντζας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στούντιο 4" και "λύγισε" όταν θυμήθηκε αγαπημένα του πρόσωπα

31 Μαρ 2023

Τάνια Τσανακλίδου – Ταμίλα Κουλίεβα: Το gay φιλί τους που έγινε viral

H Ταμίλα Κουλίεβα είπε για το γκέι φιλί με την Τάνια Τσανακλίδου: "Τυχερή που φίλησα αυτό το στόμα"

31 Μαρ 2023

Γκουίνεθ Πάλτροου: Τα γυαλιά του κατά συρροή δολοφόνου και το κολιέ των 65 χιλιάδων δολαρίων

Η Γκουίνεθ Πάλτροου σχολιάζεται καυστικά στο Twitter. για την εμφάνιση στο δικαστήριο με ρούχα υψηλής αξίας και γυαλιά σε στυλ Jeffrey Dahmer.

31 Μαρ 2023

Μελίνα Κανά: "Επαθα έμφραγμα επί σκηνής"

"Είπα θα ζήσω, θέλω να ζήσω" αφηγείται η σπουδαία τραγουδίστρια.

31 Μαρ 2023

Κατιάνα Μπαλανίκα: "Έχω κατάθλιψη, το πάλεψα με τους ειδικούς, τώρα πια το έφτιαξα"

Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για την προσωπική της ζωή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση.

31 Μαρ 2023

ΕΕ: Τέλος το απόρρητο για τη μισθοδοσία ώστε να αντιμετωπιστεί το μισθολογικό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών

Οι γυναίκες στην ΕΕ αμείβονται κατά μέσο όρο 13% λιγότερο σε σχέση με τους άνδρες για την ίδια εργασία.

30 Μαρ 2023

Η Ρίτα Γουίλσον τραγουδάει Σταμάτη Κόκοτα στον Λευκό Οίκο με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου (βίντεο)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, παρέθεση δεξίωση αφιερωμένη στην Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

30 Μαρ 2023

Η υπόσχεση της Κέιτι Πέρι στον Ορλάντο Μπλουμ που την βοήθησε να παραμείνει νηφάλια

Η μάχη με τον αλκοολισμό και η non-alcoholic σαμπάνια που κυκλοφορεί με την υπογραφή της.

30 Μαρ 2023

H Σάρον Στόουν πληρώθηκε 13.5 εκ. δολάρια λιγότερο από τον Μάικλ Ντάγκλας για το "Βασικό Ένστικτο"

Είτε το πιστεύετε είτε όχι η Στόουν πήρε μόνο 500.000 δολ. για τον ρόλο της- ενώ σήμερα θυμόμαστε κυρίως εκείνη ως πρωταγωνίστρια.