ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σαρλίζ Θερόν: Η αντισυμβατική εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

H 47χρονη σταρ έλαμψε για μια ακόμη φορά.

Όταν ο Dior έχει μια επίδειξη μόδας, μπορoύμε να είμαστε σίγουροι ότι η Σαρλίζ Θερόν θα κάθεται στην πρώτη σειρά. Η ηθοποιός είναι το πρόσωπο του αγαπημένου αρώματος "J’adore” του οίκου, εδώ και δύο δεκαετίες.

Για την εμφάνισή της στο show του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η σταρ φόρεσε ένα μακρύ λευκό φόρεμα το οποίο ήταν φτιαγμένο εξ' ολοκλήρου από κρόσσια. Και όταν περπατούσε, ένα εντελώς διάφανο layer εμφανιζόταν από κάτω, προσφέροντας μια ματιά στο ψηλόμεσο εσώρουχό της.

Η Θερόν πρόσθεσε ένα μαύρο παλτό από πάνω- πολύ μακριά από τη θρυλική πλέον σιλουέτα του Dior Bar τζάκετ – και ένα ζευγάρι κομψά μαύρα γυαλιά ηλίου. Ολοκλήρωσε με μια κλασική μαύρη δερμάτινη τσάντα Dior και έδωσε στο αναμφισβήτητα ντελικάτο ντύσιμο μια δόση biker ενέργειας με chunky μπότες. Μια εμφάνιση απόλυτα αντισυμβατική, όπως ακριβώς και η φετινή κολεξιόν του οίκου.

Οι θρυλικές γαλλίδες αρτίστες Εντιθ Πιαφ και Τζουλιέτ Γκρεκό αλλά και η πρώτη Miss Dior, η αντιστασιακή αδελφή του ίδιου του Christian Dior, Κατρίν, ως αντισυμβατικά δημιουργικές προσωπικότητες ενέπνευσαν το Dior Show για τη σαιζόν fall winter 2023-2024. Με τίτλο "Valkyrie Miss Dior" η collection ενσωμάτωσε λουλουδάτα υφάσματα από τα αρχεία του οίκου, παρουσιάστηκε παρουσία πολλών διασημοτήτων και καταχειροκροτήθηκε. Η Maria Grazia Chiuri μας γύρισε πίσω στη δεκαετία του ’50 λανσάροντας πλούσιες φούστες και κομψά σακάκια με κεντημένα πανοφώρια. Επίσης με φεμινιστικό πάντα πνεύμα, εστίασε σε aviator jackets και καμπαρντίνες από δέρμα, σε λευκά πουκάμισα με μαύρη γραβάτα, σε τσαλακωμένα υφάσματα και καρό πιε- ντε – πουλ, παραδοσιακά ταρτάν και λεοπάρ.

Η σταρ εντυπωσιασμένη από το show δήλωσε:"Νιώθω ακόμη δέος από το απολύτως εκθαμβωτικό show του Dior Φθινόπωρο-Χειμώνας. Μaria Grazia Chiuri πραγματικά έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου. Τόσο ευγνώμων που είμαι μέρος του House of Dior όλα αυτά τα χρόνια – σας ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι μέρος αυτής της μαγικής στιγμής. Μέχρι την επόμενη φορά, Παρίσι.”

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η σταρ, πόζαρε στο πλευρό κι άλλων διασημοτήτων, όπως το μέλος του κορεατικού γυναικείου συγκροτήματος των Blackpink, Jisoo, όπως επίσης και με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior, Maria Grazia Chiuri.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.