ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το λάθος sms: έστειλε sms σε λάθος αριθμό και απέκτησε σύζυγο και πέντε παιδιά!

Δεν υπάρχουν λάθη είχε πει ο ντόκτορ Φρόυντ.

Μια γυναίκα περιγράφει πως ένα μήνυμα που έστειλε σε λάθος αριθμό, ήταν η πιο σωστή κίνηση της ζωής της τελικά.

Το 2009 η Μπρέντα Στερνς η οποία μετακόμισε στις ΗΠΑ από το Μεξικό στην ηλικία των 12 ετών, είχε τη συνήθεια να στέλνει κάθε Δευτέρα ένα θετικό μήνυμα σε όλες τις επαφές του τηλεφώνου της.

Εκείνη την εποχή είχε επισκεφθεί πρόσφατα την αδερφή της στο Οχάιο και αντάλλαξε τηλέφωνα με κάποιους φίλους της αδερφής της ώστε να παραμείνουν σε επαφή, πριν επιστρέψει στην Τζόρτζια, όπου έμενε η ίδια.

"Εκείνη την εποχή δεν ήξερα πολλούς ανθρώπους. Είχα τη συνήθεια να στέλνω θετικά μηνύματα τις Δευτέρες ή μες στην εβδομάδα σε όλες τις επαφές μου. Τότε θα είχα όλες και όλες 10 επαφές" είπε η γυναίκα στο Newsweek. Έκανε λοιπόν ένα draft του μηνύματος για να το στείλει το επόμενο πρωί.

"Όχι, δεν έχουμε συναντηθεί"

Όταν έστειλε το μήνυμα κάποιος της απάντησε αμέσως: "Αμήν, ποιος είναι;". "Είπα είμαι η Μπρέντα, η αδερφή της Ρόξι. Κι εκείνος μου απάντησε "δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Το όνομά μου είσαι Ησαϊας Στερνς" θυμάται η Μπρέντα και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Ο Ησαϊας ζούσε και εκείνος στο Οχάιο και είχε αγοράσει ένα νέο τηλέφωνο ακριβώς την προηγούμεη ημέρα. Όμως όταν πήγε να το ανοίξει ήταν σεταρισμένο λάθος και η SIM δεν δούλευε, κι άρα έπρεπε να του δώσουν νέο αριθμό. "Έτσι η εταιρία τηλεφωνίας τού δίνει το νέο αριθμό και μέσα σε μισή ώρα λαμβάνει το δικό μου μήνυμα!" αφηγείται η Μπρέντα. "Κανείς δεν ήξερε ακόμα τον αριθμό του, μα δεν είναι το τέλειο timing;" προσθέτει η γυναίκα.

Η Μπρέντα λοιπόν όταν κατάλαβε ότι έκανε λάθος του ζήτησε συγγνώμη και εκείνος την ρώτησε αν θα μπορούσε να κρατήσει το κινητό της για να της στείλει μήνυμα κάποια στιγμή, το οποίο βρήκε κάπως παράξενο, όμως συμφώνησε από ευγένεια.

Αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν 7 δις αριθμοί κινητών στις ΗΠΑ, καταλαβαίνετε τις πιθανότητες αυτής της "συνάντησης". Το 2019 ήταν της μόδας να στέλνει ο κόσμος μηνύματα αλλάζοντας τον τελευταίο αριθμό του τηλεφώνου τους για να μιλήσουν στον τηλεφωνικό τους "γείτονα"!

Έτσι λοιπόν ο Ησαϊας δεν έχασε χρόνο. Άρχισε να στέλνει στην Μπρέντα μηνύματα κάθε μέρα σχεδόν και να της τηλεφωνεί, κάτι "που μου άρεσε γιατί ήταν κάποιος που μπορούσα να του μιλάω εύκολα" λέει η Μπρέντα. Ακολούθησε το Facebook και έπειτα ο πρώτος καφές στο Οχάιο, όταν επισκέφθηκε πάλι την οικογένειά της, μετά από καιρό.

Όμως επειδή ήταν περίεργη για το ποιος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσε τόσο καιρό το είπε στη μαμά της. Κι εκείνη συμφώνησε να πάει να τον γνωρίσει η ίδια! Πήγε μάλιστα και την μικρή της κόρη μαζί. Εκείνη της έστειλε αμέσως μήνυμα "πω, πω είναι τόσο ψηλός" της έγραψε "και πολύ χαριτωμένος"! "Πόσο θα του έβαζες στα 10" ρώτησε η Μπρέντα και εκείνη της είπε "11!".

Έτσι συνέχισαν να μιλάνε, αλλά πέρασαν πολλοί μήνες μέχρι να συναντηθούν. Και ενώ εκείνη είχε πάρει άδεια για τα Χριστούγεννα, μία ημέρα πριν, ο διευθυντής της της είπε ότι δεν μπορούσε να πάει. Και τι έκανε; Παραιτήθηκε! Και μετακόμισε στο Οχάιο. Ήταν ήδη πολύ ερωτευμένη.

Τρεις μήνες μετά της έκανε πρόταση γάμου και το καλοκαίρι παντρεύτηκαν.

Τώρα, 13 χρόνια μετά, συνεχίζουν να είναι μαζί. Με πέντε παιδιά βέβαια! Κι όλα αυτά από ένα λάθος sms. Αν το βλέπαμε σε ταινία, θα λέγαμε "τι υπερβολή". Η ζωή όμως ξέρει πάντα πώς να κλείνει το μάτι.

Πηγή: Newsweek

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.