ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εντ Σίραν: "Η έγκυος σύζυγός μου έμαθε ότι έχει όγκο χωρίς να υπάρχει θεραπεία πριν από τον τοκετό"

Ο διάσημος τραγουδιστής αναφέρθηκε στις πιο "σκοτεινές και βαθύτερες σκέψεις του" στην αποκάλυψη του νέου του άλμπουμ.

Έπειτα από αμέτρητες ώρες σκληρής δουλειάς και συντροφιάς με τις "βαθύτερες και πιο σκοτεινές σκέψεις του" ο Εντ Σίραν αποκάλυψε σε σχετική ανακοίνωση του ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος του νέου του άλμπουμ "Subtract", πάνω στο οποίο εργαζόταν για περισσότερα από δέκα χρόνια. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής και συνθέτης, απασχολώντας σπανίως τον Τύπο με την προσωπική του ζωή, αποφάσισε να αναδείξει από μόνος του μια άγνωστη ιστορία της οικογένειάς του, υπερτονίζοντας με τον τρόπο αυτό την αλλαγή που υπέστη η φιλοσοφία του απέναντι στην μουσική και την τέχνη εν γένει.

Όπως σημείωσε ο Άγγλος καλλιτέχνης σε σχετική ανακοίνωση, η σύζυγός του, Τσέρι Σίμπορν, διαγνώσθηκε με όγκο καθώς κυοφορούσε το δεύτερο παιδί τους, το οποίο έφερε στον κόσμο τον περασμένο Μάιο. "Το να γράφω τραγούδια είναι η θεραπεία μου. Με βοηθάει να κατανοήσω τα συναισθήματά μου. Έγραφα χωρίς να σκέφτομαι τι θα είναι τα τραγούδια, απλά έγραφα ό,τι μου έβγαινε από μέσα μου. Και μέσα σε μια εβδομάδα αντικατέστησα τη δουλειά μιας δεκαετίας με τις πιο βαθιές και σκοτεινές σκέψεις μου.


Σε διάστημα ενός μήνα, η έγκυος γυναίκα μου έμαθε ότι είχε όγκο, χωρίς να υπάρχει τρόπος θεραπείας μέχρι τον τοκετό. Ο καλύτερός μου φίλος Τζαμάλ, ένας αδελφός για μένα, πέθανε ξαφνικά, και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητα και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός. Βρισκόμουν σε έναν φαύλο κύκλο φόβου, κατάθλιψης και άγχους. Ένιωθα σαν να πνίγομαι, με το κεφάλι κάτω από την επιφάνεια, κοιτάζοντας προς τα πάνω αλλά χωρίς να μπορώ να βγω για να πάρω αέρα. Αυτό το άλμπουμ ανοίγει την καταπακτή της ψυχής μου. Για πρώτη φορά, δεν προσπαθώ να φτιάξω ένα άλμπουμ που θα αρέσει στους ανθρώπους, απλώς βγάζω κάτι που είναι ειλικρινές και αληθινό για το πού βρίσκομαι στην ενήλικη ζωή μου" σημείωσε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής σε ένα ειλικρινές μήνυμα προς τους θαυμαστές του.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.