ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κατιάνα Μπαλανίκα: "Έχω αμυνθεί σε παρενόχληση στον δρόμο, τον έδειρα πολύ άσχημα"

"Ερωτεύτηκα και με ερωτεύτηκαν. Πιστεύω ότι δεν με αγάπησαν. Η αγάπη είναι πολύ βαθύ συναίσθημα, αγνό και πολύ στέρεο. Θέλει πολλά κότσια"

Μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/02) η Κατιάνα Μπαλανίκα και συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο "Στούντιο 4" της ΕΡΤ.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο διάστημα της "απουσίας" της από τα καλλιτεχνικά για περίπου 10 χρόνια αλλά και την περίοδο κατά την οπία έζησε στη Νέα Υόρκη λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Μεγαλώνοντας χωρίς να καταλαβαίνει όπως είπε, το πόσο όμορφη ήταν, η Κατιάνα Μπαλανίκα παραδέχθηκε ότι δεν δεχόταν συχνά κοπλιμέντα σε νεαρή ηλικία, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την αποχή της από το θέατρο και την τηλεόραση.

"Δεν είναι ότι έφυγα από την δουλειά μόνο επειδή ερωτεύτηκα, είναι ότι έτσι κι αλλιώς ήθελα και να φύγω. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα γιατί έχω ένα παιδί. Ό,τι έκανα έκανα, ό,τι δεν έκανα δεν έκανα. Ήταν τότε να παίξω στην παράσταση "Η Όπερα της πεντάρας" που έπαιξε τελικά η Μελίνα Μερκούρη. Να μετανιώσω γιατί δεν έπαιξα; Μπορεί και να έπαιζα και να ήμουν και χάλια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας και η αγάπη στη ζωή της και παραδέχθηκε πως συμβιβάστηκε για λάθος λόγους, γι' αυτό και όπως είπε, "έφτασα 50 χρονών για να αποφασίσω ότι για ποιον λόγο συμβιβάζομαι. Δεν έχω κανέναν λόγο να γίνομαι ρεντίκολο και να με κρεμάω στα μανταλάλια εμένα που δεν κρεμιέμαι από μόνη μου".

Απαντώντας στην ερώτηση πώς ήταν το "50 και από την αρχή", η Κατιάνα Μπαλανίκα χαρακτήρισε "μπούρδες" τα περί 'να φτιάξουμε τη ζωή μας", εξηγώντας πως "όταν δεν έχεις μπορέσει δηλαδή να τη φτιάξεις όταν έπρεπε, θα τη φτιάξεις τότε;".

"Ερωτεύτηκα και με ερωτεύτηκαν. Πιστεύω ότι δεν με αγάπησαν. Γιατί οι άνθρωποι δεν ξέρουν να αγαπάνε. Η αγάπη είναι πολύ βαθύ συναίσθημα, αγνό και πολύ στέρεο. Θέλει πολλά κότσια", ανέφερε στη συνέχεια.

Παρουσιάζοντας από άμυνα την εικόνα της απρόσιτης και σκληρής γυναίκας, η Κατιάνα Μπαλανίκα θυμήθηκε μία δυσάρεστη εμπειρία όταν έπεσε θύμα παρενόχλησης στον δρόμο από άνδρα τον οποίο ξυλοκόπησε.

Κατιάνα Μπαλανίκα: "Έχω αμυνθεί σε παρενόχληση στον δρόμο, τον έδειρα πολύ άσχημα"

"Περπατούσα στον δρόμο και ερχόταν ένας απέναντι και όπως περνάει απλώνει το χέρι του και με πιάνει. Και όπως φεύγει τον πιάνω από τον γιακά, τον φέρνω μπροστά και αρχίζω και τον δέρνω, τον δέρνω πάρα πολύ άσχημα και με τραβούσαν από πάνω του να τον αφήσω με το ζόρι. Αυτό το έκανα γιατί με 'έπιανε' το ότι νόμιζαν ότι είχαν το δικαίωμα να το κάνουν, γιατί 'έτσι έκαναν οι άνδρες'. Αυτό μου γύριζε το μάτ. Εκεί έριχνα ξύλο", δήλωσε η ηθοποιός.

Τέλος, η Κατιάνα Μπαλανίκα θυμήθηκε τη συμμετοχή της στη θρυλική σειρά του MEGA, "Ντόλτσε Βίτα", όπου υποδυόταν μοναδικά τη Σάσα, περιγράφοντας μεταξύ άλλων ποιες σκηνές έκαναν τους ηθοποιούς να κλαίνε από τα γέλια.

Read Next

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.