ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πάμελα Άντερσον: "Η πιο αισθησιακή μου εμπειρία ήταν με έναν 80χρονο"

Η σεξουαλική κακοποίηση από την νταντά και ο βιασμός που υπέστη στα 12 και πολλές ακόμη αποκαλύψεις στο "Love, Pamela".

Η απόλυτη σταρ της δεκαετίας του '90, Πάμελα Άντερσον, αποκαλύπτει πολυάριθμες ανατριχιαστικές, απίστευτες, αλλά και συγκινητικές ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή της, στη νέα βιογραφία με τίτλο "Love, Pamela".

H ηθοποιός και μοντέλο θυμάται τα σοκαριστικά επεισόδια σεξουαλικής βίας που υπέστη σε παιδική ηλικία: Τον βιασμό σε ηλικία μόλις 12 ετών, τη σεξουαλική παρενόχληση που της ασκούσε η νταντά της, αλλά και ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Playboy Mansion, με πρωταγωνιστή τον… Τζακ Νίκολσον.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως παρά το γεγονός ότι απολάμβανε το ασταμάτητο σεξ με τον πρώην σύζυγό της Tommy Lee και τις "ζωηρές” νύχτες με τον Julian Assange, έζησε την πιο καυτή της εμπειρία ενώ χόρευε με έναν 80χρονο άνδρα.

Η 55χρονη σταρ στα απομνημονεύματά της γράφει για την πολυτάραχη ζωή της και περιγράφει πώς έμεινε "με κομμένη την ανάσα”, ενώ χόρευε τανγκό με έναν ηλικιωμένο. Η συνάντησή τους έγινε στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή όταν ήταν γύρω στα 20 και η αίσθηση που είχε ότι την καθοδηγεί ένας "αληθινός άνδρας” ήταν κάτι "που δεν είχε νιώσει ποτέ”

"Με άλλαξε και δεν το ξέχασα ποτέ” έγραψε η Pamela στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφορεί υπό τον τίτλο "Love, Pamela”

Η σταρ έχει παντρευτεί πέντε φορές, εκ των οποίων τις δύο με τον ίδιο άντρα. Στο βιβλίο της περιγράφει πώς η φρικτή σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως παιδί διαστρέβλωσε την αντίληψή της για τις σχέσεις στη μετέπειτα ζωή της.

Εξηγεί, παράλληλα, ότι μετά την κακοποίησή της, θεωρούσε πως έπρεπε να είναι ερωτευμένη με κάποιον αν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του, κάτι που οδήγησε στους βιαστικούς γάμους της.

Η σταρ παντρεύτηκε τον rocker των Motley Crew Tommy Lee το 1995, τέσσερις ημέρες αφού γνωρίστηκαν. Απέκτησαν δύο γιους πριν χωρίσουν το 1998. Παντρεύτηκε τον Kid Rock το 2006, αλλά χώρισαν τέσσερις μήνες μετά και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Rick Salamon δύο φορές, μάλιστα, το 2007 και το 2014.

Το 2020 παντρεύτηκε τον παραγωγό Jon Peters, αλλά ο γάμος τους διήρκεσε μόνο δύο εβδομάδες και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους παντρεύτηκε τον Dan Hayhurst, αλλά χώρισαν έναν χρόνο μετά. Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο πρώτος της γάμος με τον Tommy ήταν η μοναδική φορά που ήταν πραγματικά ερωτευμένη, ομολογώντας ότι περνούσαν ολόκληρες ώρες στην κρεβατοκάμαρα τον πρώτο καιρό του γάμου τους.

Περιγράφει ότι έκαναν έρωτα ακόμη κι ενώ αυτή νοσηλευόταν με κύστη στις ωοθήκες και είχε ορό στο χέρι της.

Ο γάμος τους κλονίστηκε μετά το διαβόητο sex tape που διέρρευσε στο Διαδίκτυο το 1995. Στα απομνημονεύματά της υπεισέρχεται και στις άσχημες στιγμές του γάμου της με τον Tommy, συμπεριλαμβανομένων της υποτιθέμενης ενδοοικογενειακής κακοποίησης και της ζήλιας του. Παρά τον ταραχώδη γάμο τους, η Pamela είπε ότι ο Tommy ήταν ο μόνος πραγματικός έρωτας της ζωής της.

Στο βιβλίο περιγράφει και τη φιλία της με τον ιδρυτή των Wikileaks, Julian Assange, τον οποίο επισκεπτόταν συχνά όσο βρισκόταν στην πρεσβεία του Ισημερινού όπου είχε βρει άσυλο και αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη βραδιά όπου είχαν καταναλώσει το διάσημο μεξικανικό αλκοολούχο ποτό μεσκάλ -τύπου τεκίλα- και πέρασαν "μια ελαφρώς ζωηρή, διασκεδαστική νύχτα μαζί με το αλκοόλ” χωρίς,ωστόσο, να μοιραστεί άλλες λεπτομέρειες.

Read Next

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.