ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Love is in the air: Η Ρενέ Ζελβέγκερ στο πιο ρομαντικό στιγμιότυπο με τον σύντροφο της, Αντ Άνστεντ

Το ζευγάρι χορεύει αγκαλιασμένο και "ρίχνει" τα social media.

Η Ρενέ Ζελβέγκερ παρόλο που διατηρεί ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ όσον αναφορά την προσωπική της ζωή, είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Από το καλοκαίρι του 2021, η πολυβραβευμένη ηθοποιός διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον Βρετανό τηλεπαρουσιαστή Αντ Άνστεντ, με τον οποίο συναντήθηκε για πρώτη φορά στο πλατό του αμερικανικού show "Celebrity IOU Joyride". Το διάσημο ζευγάρι σπάνια εμφανίζεται δημόσια, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο διατηρεί μια καλή ισορροπία με τους θαυμαστές τους, δημοσιεύοντας ορισμένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media, μόνο όταν οι ίδιοι το επιθυμούν.

Αυτή την φορά, ο 43χρονος motor specialist έκανε τους χιλιάδες followers του να "λιώσουν", δημοσιεύοντας ένα άκρως ρομαντικό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το ζευγάρι εμφανίζεται αγκαλιασμένο να χορεύει κάτω από λαμπερά φώτα, καθώς ο ένας κοιτάζει τρυφερά τον άλλον στα μάτια. "Πάντα να κάνεις παύση για στιγμές μαγείας κάτω από τα λαμπερά φώτα" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άνστεντ στην λεζάντα του τρυφερού στιγμιότυπου.

Στην ελαφρώς θολή εικόνα, εμφανίζεται η χολιγουντιανή σταρ φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα, ανοιχτόχρωμο πανωφόρι και statement silver γόβες, ενώ ο αγαπημένος της δείχνει άκρως γοητευτικός μέσα στο light grey κοστούμι του, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα ζευγάρι λευκά causal Converse. Δεν ήταν λίγοι όσοι έσπευσαν να εκθειάσουν το λαμπερό ζευγάρι, επισημαίνοντας πόσο ταιριαστοί είναι μεταξύ τους οι δύο καλλιτέχνες.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.