ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σάλμα Χάγιεκ απολαμβάνει- όσο τίποτα- το καυτό στριπτίζ του Τσάνινγκ Τέιτουμ

Η Σάλμα Χάγιεκ πόσταρε στο instagram το καυτό Τσάνινγκ Τέιτουμ στο τρέιλερ του "Magic Mike's Last Dance.

Για το τελευταίο του στριπτίζ ετοιμάζεται ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστώντας στο καυτό franchise υπό τις οδηγίες του Στίβεν Σόντερμπεργκ. Και δίπλα του έχει την Σάλμα Χάγιεκ. Η οποία και ανέβασε την ερωτική κινηματογραφική τους ιστορία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ταινία "Magic Mike's Last Dance"

Πριν από δέκα χρόνια, ο πάντα διορατικός Στίβεν Σόντερμπεργκ παρέδωσε ένα φιλμ που συνδύαζε την αυθεντική απεικόνιση της αμερικανικής λαϊκής τάξης με έναν από τους πιο σέξι χορούς: το στριπτίζ.

Ο λόγος για το "Magic Mike" στο οποίο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ υποδύεται τον εν λόγω Μάικ, ένα γοητευτικότατο στρίπερ που αναλαμβάνει να μυήσει ένα φέρελπι 19χρονο στα μυστικά του αντρικού ερωτικού χωρού. Η διαπεραστική ελκυστικότητα της ταινίας, σε συνδυασμό με τον ουσιώδη τρόπο που ο Σόντερμπεργκ χειρίστηκε την αρρενωπή σεξουαλικότητα, οδήγησαν την παραγωγή σε ένα αληθινό σουξέ το οποίο επισφραγίστηκε με το πιο κωμικό σίκουελ "Magic Mike XXL" του 2015.

Τώρα ήρθε η ώρα για τον Τέιτουμ να κρεμάσει τα εσώρουχά του, δίνοντας έναν τελευταίο χορό στο "Magic Mike's Last Dance", που βρίσκει τον ηθοποιό να επανενώνεται με το Σόντερμπεργκ. Στο τρέιλερ της ταινίας, βρίσκουμε το Μάικ να έχει σταματήσει το στριπτίζ και πλέον να δουλεύει ως μπάρμαν στο Λονδίνο. Εκεί όπου τον προσεγγίζει μια σαγηνευτική πλούσια γυναίκα (Σάλμα Χάγιεκ), η οποία των ωθεί να δώσει μία ακόμα χορευτική παράσταση, αφού προηγουμένως της αποδείξει το ταλέντο του με ένα ειλικρινά καυτό lap dance.

Η ταινία με ελληνικό τίτλο "Magic Mike: Ο Τελευταίος του Χορός" αναμένεται να κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 9 Φεβρουαρίου 2023.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.