ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Η μητρότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση" το παραδέχεται και η Μαντόνα

Λίγο πριν την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της, η βασίλισσα της pop μιλάει ανοιχτά για τα έξι της παιδιά.

Λίγο πριν την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της, η Μαντόνα φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του ιταλικού Vanity Fair, μιλώντας ανοιχτά για την μητρότητα. Η βασίλισσα της pop απέκτησε την 26χρονη Λούρδη κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον Κάρλος Λεόν, ενώ τον 22χρονο Ρόκο όντας παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Ο 16χρονος Ντέιβιντ Μπάντα και η 16χρονη Μέρσι Τζέιμς υιοθετήθηκαν από την τραγουδίστρια το 2007, όπως επίσης και τα 9χρονα δίδυμα Εστέρ και Στέλε το 2017.

Όπως παραδέχτηκε με ειλικρίνεια, η ανατροφή των παιδιών της "ήταν η πιο σκληρή και δύσκολη μάχη" που έδωσε ποτέ, απολαμβάνοντας ωστόσο με απόλυτη ευγνωμοσύνη την ύπαρξη τους κοντά της. "Ακόμα και σήμερα παλεύω να καταλάβω πώς να είμαι μητέρα και να κάνω ταυτόχρονα τη δουλειά μου" δήλωσε αρχικά η εμβληματική σταρ, προσθέτοντας με μια δόση περηφάνιας "γιατί, όποια κι αν είσαι, το να έχεις παιδιά και να τα μεγαλώνεις είναι ένα έργο τέχνης".

Παρά τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη από την αρχή, παραδέχτηκε ότι έμαθε να βρίσκει πάντα τη λύση, μέσα από τις λιγότερο ορθές επιλογές της, αποφεύγοντας μελλοντικά τα ίδια λάθη. "Κανείς δεν σου δίνει εγχειρίδιο όταν γίνεσαι γονιός. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Είναι ένα "επάγγελμα" που απαιτεί πολύ χρόνο" ανέφερε, εξηγώντας πως πρόκειται για κάτι "εξαντλητικό γιατί δεν υπάρχει ποτέ ξεκούραση". Ωστόσο, δεν ήταν η μόνη που αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις με την μητρότητα, αφού όπως εξήγησε και τα παιδιά της βρέθηκαν αντιμέτωπα με την διαχείριση της διασημότητας της, αλλά και του εξαντλητικού φόρτου εργασίας της.

Ολοκληρώνοντας το κεφάλαιο "μητρότητα" κατά την συνέντευξη της, η 64χρονη καλλιτέχνης δήλωσε ότι είναι "περήφανη" που κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη της για την τέχνη στα παιδιά της, τα οποία αποτελούν την απόλυτη ευτυχία της ζωής της. "Ποτέ δεν ενθάρρυνα την κόρη μου να κάνει μουσική ή τον γιο μου να ζωγραφίσει. Αλλά πάντα εξυμνούσα την τέχνη μπροστά τους. Χαίρομαι που βρήκαν τρόπους να εκφραστούν...Έχω σεβασμό και θαυμασμό για τα παιδιά μου και για όσα κάνουν, ενώ χωρίς αμφιβολία έχουν φέρει ένα μεγάλο μέρος της ευτυχίας μου" κατέληξε.

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.