ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Γυναίκες στηρίζουν γυναίκες": Ο ξέφρενος ενθουσιασμός της Τζέιμι Λι Κέρτις για την επιτυχία της Μισέλ Γεό έγινε το πιο cool T-shirt

Η γυναικεία αλληλεγγύη στα καλύτερά της.

Είκοσι τρία χρόνια μετά την επική εμφάνισή της στην ταινία "Crouching Tiger, The Hidden Dragon", η Μισέλ Γεό επέστρεψε, κατακτώντας τον κόσμο με το αστείρευτο ταλέντο της. Η χρόνια που μας πέρασε ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη για το εμβληματικό comeback της Ασιάτισσας πρωταγωνίστριας, αφού όχι μόνο ανακηρύχθηκε Icon του 2022 από το περιοδικό Time, αλλά έλαβε και κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες για την συμμετοχή της στην ταινία "Everything Everywhere All at Once". Και μάλιστα, την στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματός της, είχε στο πλευρό της την πλέον καρδιακή της φίλη, Τζέιμι Λι Κέρτις.

Μπορεί η Αμερικανίδα scream queen να εμφανίστηκε εντυπωσιακή μέσα στην δαντελωτή μαύρη κάπα της στο κόκκινο χαλί της 80ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων, δεν κατάφερε όμως να φύγει με την χρυσή σφαίρα στα χέρια. Λίγο φαίνεται, ωστόσο, να την απασχόλησε το εν λόγω γεγονός, αφού όπως απεδείχθη ήταν ιδιαίτερα απασχολημένη με την επιτυχία που σημείωσε η καλή της φίλη και συμπρωταγωνίστρια στο κωμικό-δραματικό φιλμ των Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ, Μισέλ Γεό.

Η επική αντίδραση του ξέφρενου ενθουσιασμού για την νίκη της φίλης της, έγινε viral στο διαδίκτυο, λόγω του αυθορμητισμού που διακατέχει την Τζέιμι Λι Κέρτις. Έτσι, όταν ανακοινώθηκε το όνομα της 60χρονης Γεό, η χολιγουντιανή ηθοποιός τίναξε απότομα τα χέρια στον αέρα και βγάζοντας μια κραυγή απόλυτης χαράς, πανηγύρισε για την πρωτιά της συμπρωταγωνίστριας της. Η στιγμή απαθανατίστηκε από τους παραβρισκόμενους φωτογράφους, με το στιγμιότυπο να σχολιάζεται εντόνως.

Η 64χρονη σταρ δεν έχασε την ευκαιρία να εξυμνήσει για ακόμα μια φορά το κατόρθωμα της Μισέλ Γεό, τυπώνοντας το στιγμιότυπο ενθουσιασμού σε ένα λευκό T-shirt. Ποζάροντας ευδιάθετη μπροστά στον καθρέφτη της, η Κέρτις παραδέχεται με κεφαλαία γράμματα πως δεν είναι μόνο φαν της Ασιάτισσας ηθοποιού, αλλά και όλων εκείνων των φίλων που στηρίζουν τους φίλους τους. "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μία στιγμή ενθουσιασμού και μεγάλης χαράς έγινε κάτι σαν σύμβολο για τις γυναίκες που στηρίζουν άλλες γυναίκες" σημείωσε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσης, με την Μισέλ Γεό να απαντάει με δίκη της ανάρτηση, κρατώντας στα χέρια της το cool T-shirt. "Σε αγαπώ Τζέιμι Λι Κέρτις" δήλωσε λιτά.

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.