ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Το μπαρ του χωρισμού": Aνοίγει τις πόρτες του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με κεντρική θεματική την Τέιλορ Σουίφτ

Οι χωρισμένες φίλες του Σικάγο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα girl night με καραόκε και άφθονα cocktails.

Ένα pop up μπαρ...για χωρισμένους ανοίγει τις πόρτες του στο Electric Garden του Σικάγο για μερικές μόνο εμφανίσεις ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων. Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος αναμένεται να βρει τις χωρισμένες και single φίλες της πόλης των Ανέμων, να τραγουδούν καραόκε μέχρι πρωίας, απολαμβάνοντας cocktails και άφθονα σφηνάκια. Η ιδέα του "breakup bar" εμπνεύστηκε από τις συντριπτικές επιτυχίες της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία με το ρεπερτόριο που ερμηνεύει τα τελευταία χρόνια έχει "παρηγορήσει" αλλά και "ανασυγκροτήσει" πολλούς χωρισμένους, singles αλλά και ερωτικά πληγωμένους fans.

Οι "πληγωμένες" Swifties θα έχουν την ευκαιρία να πνίξουν τον καημό τους, τραγουδώντας καραόκε επιτυχίες όπως "I Knew You Were Trouble", "Blank Space", "Look What You Made Me Do", αφιερώνοντας τες στο σκοτεινό παρελθόν τους. Το "Bad Blood", όπως αποκαλείται το pop up θεματικό bar, θα προσφέρει επίσης στους θαμώνες εκτός από την ολοκληρωμένη εμπειρία ενός πάρτι για χωρισμένους και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες, με μοναδικό σκοπό να ξεχάσουν μια για πάντα – ή τουλάχιστον για εκείνη την βραδιά – τους πρώην τους.

"Είτε θέλεις να τραγουδήσεις για τον εραστή σου, για εκείνους που δεν ήταν ποτέ δικοί σου, για εκείνους με τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να ξανασμίξεις ή για εκείνους που έχουν ακόμα το κασκόλ σου, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για σένα" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην περιγραφή της σελίδας της εκδήλωσης, με τις πρώτες "χωρισμένες, πληγωμένες και singles" να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ξεχωριστό αυτό πάρτι.

Το Bad Blood διαθέτει επίσης μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με γιγαντοαφίσες, κούκλες και αγαλματίδια της Τέιλορ Σουίφτ για ατελείωτο photoshooting με την ιμιτασιόν εκδοχή της εμβληματικής τραγουδίστριας. Τέλος, από τις εκδηλώσεις της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα λείπουν φυσικά η χαρτομαντεία και η πρόβλεψη των ταρώ.

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.