ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρένταν Φρέιζερ: Το συγκινητικό μήνυμα προς τους ανθρώπους που παλεύουν με την παχυσαρκία

Ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε το βραβείο Καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην ταινία "Η Φάλαινα".

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 28η τελετή απονομής των Critis Choice Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (15/1) στο πολυτελές ξενοδοχείο Fairmont Century Plaza Hotel στο Los Angeles της Καλιφόρνιας. Κινηματογραφικοί και τηλεοπτικοί αστέρες βρέθηκαν στο κόκκινο χάλι, παραλαμβάνοντας τιμητικές διακρίσεις και βραβεία από την ένωση κριτικών Αμερικής και Καναδά "Broadcast Film Critics Association". Η συγκλονιστική ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ στην ταινία "Η Φάλαινα", όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, με τον χολιγουντιανό ηθοποιό να τιμάται με το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης απέχοντας πολλά χρόνια από την βιομηχανία του θεάματος, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της προσοχής και με έναν άκρως συγκινητικό λόγο, ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη του δραματικού φιλμ, Ντάρεν Αρονόφσκι, για την ευκαιρία που μοιράστηκε μαζί του. Με την ανακοίνωση του ονόματός του, ο 54χρονος Φρέιζερ ξέσπασε σε κλάματα, ενώ όταν ανέβηκε στην σκηνή εκφώνησε με τρεμάμενη φωνή το πιο αισιόδοξο μήνυμα της βραδιάς, αναφερόμενος στους ανθρώπους που παλεύουν με την παχυσαρκία, αλλά και σε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχολογικό αδιέξοδο.

"Αυτή η ταινία, Η Φάλαινα, έχει κεντρικό θέμα την αγάπη και την λύτρωση. Σχετίζεται με την αναζήτηση του φωτός στο πιο σκοτεινό μέρος της ψυχής και είμαι απόλυτα τυχερός που συνεργάστηκε με την υπέροχη αυτή ομάδα" ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, σημειώνοντας στη συνέχεια βουρκωμένος "Ντάρεν Αρονόφσκι βρισκόμουν στην ερημιά και ίσως θα έπρεπε να είχα αφήσει ίχνη από ψίχουλα, όμως με βρήκες". Η δυναμική επιστροφή του ηθοποιού στον χώρο, αναγνωρίστηκε τόσο από το κοινό, όσο και από τους κριτικούς, οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να τον καταχειροκροτούν στην διάρκεια της ομιλίας του.

Κλείνοντας τον λόγο του, ο Μπρένταν Φρέιζερ υπενθύμισε σε όσους αγωνίζονται να ξεφύγουν από μια δύσκολη κατάσταση, να μην σταματήσουν καθώς στο τέλος μόνο καλά πράγματα μπορούν να συμβούν. "Για όποιον παλεύει με την παχυσαρκία, όπως ο Charlie, ή για όποιον απλά νιώθει ότι βρίσκεται σε μια σκοτεινή θάλασσα, θέλω να ξέρετε ότι κι εσείς έχετε τη δύναμη να σηκωθείτε στα πόδια σας και να πάτε προς το φως. Και θα συμβούν καλά πράγματα" κατέληξε άκρως συγκινημένος.

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.