ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σίντι Κρόφορντ, Εύα Χερτζίκοβα, Έλενα Κρίστενσεν αποχαιρετούν το supermodel Τατιάνα Πάτιτζ

Τα διάσημα super models αποχαιρετούν τον Άγγελο τους.

H Τατιάνα Πάτιτζ πέθανε σε ηλικία μόλις 56 ετών. Μαζί με την Σίντι Κρόφορντ, την Έλενα Κρίστενσεν, την Εύα Χερτζίκοβα, τη Ναόμι και την Κρίστι Τέρλινγκτον ήταν εκείνες που εφηύραν τον όρο supermodels σττην δεκαετία του 1990.

Μετά την θλιβερή ανακοίνωση του πρακτορίου της, όλος ο κόσμος της μόδας έσπευσε να την αποχαιρετήσει.

"Ένας άγγελος μας άφησε", έγραψε η Εύα Χερτζίκοβα στο Instagram: "Το άκουσμα του θανάτου της ήταν η πιο θλιβερή είδηση που μπορούσα να φανταστώ".

"Πολύ λυπηρό αυτό που άκουσα για τον θάνατο της όμορφης Τατιάνα", είπε η Σίντι Κρόφορντ, που την αποχαιρέτησε με μια παλιά κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. "Ήμασταν "μωρά" όταν μπήκαμε στην βιομηχανία της μόδας" και ένιωθα σα να μεγαλώσαμε μαζί. Ήταν ένα ευαίσθητο, ευγενικό και περίεργο κορίτσι και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε αυτά τα διαπεραστικά μάτια". Η Κρόφορντ στέλνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της, ιδιαίτερα στον γιο της Τζόνα.

Η Έλενα Κρίνστενσεν έγραψε για την όμορφη φίλη της: "Όμορφη Τατιάνα, ήσουν ένα τόσο θεϊκό πνεύμα ♥️ Πάντα χαριτωμένη και ήρεμη με αυτά τα υπέροχα χαμογελαστά μάτια. Πήγαμε τόσα πολλά ταξίδια μαζί από τόσο μικρές και μοιραστήκαμε απίστευτες αναμνήσεις. Μου άρεσε να είμαι κοντά σου, ένιωθα τόσο γαλήνια και πάντα γελούσαμε πολύ. Είμαι ευγνώμων που κρατήσαμε επαφή μέχρι το τέλος, με έκανες να χαμογελάσω και μοιραστήκαμε την αγάπη μας για τη φύση. Ελπίζω να καβαλάς ένα άλογο σε ατελείωτα λιβάδια με αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σου και τον άνεμο να φυσάει στα μαλλιά σου ♥️♥️♥️ RIP όμορφε άγγελο 🕊️

Η Κρίστι Τέρλινγκτον έγραψε ένα πολύ συγκινητικό post:"Έμαθα για τον ξαφνικό θάνατο της Τατιάνα όταν προσγειώθηκα σε ένα αεροδρόμιο νωρίτερα σήμερα. Από τότε, το μόνο που μπορώ να δω είναι το πρόσωπό της, να ακούω τη φωνή της και φυσικά να πλημμυρίζω από αναμνήσεις. Η Τατιάνα ενσάρκωσε, για μένα, την ευρωπαϊκή πολυπλοκότητα και το στυλ . Ήταν στη δεύτερη φωτογράφισή μου για την αμερικανική Vogue που ζευγαρώσαμε για πρώτη φορά. Ήμουν μια 16χρονη μαθητής γυμνασίου από τη Βόρεια Καλιφόρνια που του επετράπη να αφήσει το σχολείο για να ταξιδέψει μόνος στο Παρίσι για πρώτη φορά για αυτήν την ειδική ευκαιρία. Θα έμενα στο Hotel Crillon για μια νύχτα πριν συναντηθώ με την υπόλοιπη ομάδα. Η Τατιάνα ζούσε ήδη στο Παρίσι εκείνη την εποχή και της είχε ανατεθεί η αποστολή, ή αγγαρεία, να με παραλάβει στο δρόμο για το αεροδρόμιο. Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας, με κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, όπου ήπιαμε σαμπάνια από το μίνι μπαρ, φάγαμε σοκολάτες Toblerone και καπνίσαμε . Λαμπερή, εκλεπτυσμένη και ζεστή. Έμεινα στο διαμέρισμά της για μια νύχτα στο Παρίσι. Είσαι αξέχαστη.

Read Next

20 Απρ 2024

Guardian για γυναικοκτονίες στην Ελλάδα: Τα κυκλαδικά αγαλματίδια, δείχνουν σεβασμό στο γυναικείο σώμα, πώς το έχασε η Ελλάδα;

Η βρετανική εφημερίδα αντιτάσσει τα αγαλματίδια της κυκλαδικής τέχνης με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα

20 Απρ 2024

Πομπηία: Οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως μετά από 2000 χρόνια την Ωραία Ελένη

Τοιχογραφία με παράσταση από τον Τρωικό πόλεμο αποκάλυψαν οι αρχαιολόγοι.

Περισσότερα από

News

20 Απρ 2024

"Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. Το θεωρώ λάθος"

Η δήλωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της