ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανατρεπτική εμφάνιση με boho φόρεμα

Τα bohemian looks πρωταγωνιστής του χειμώνα.

Όλγα Κεφαλογιάννη NDP

Αέρινα, maxi ή midi, με έντονα floral και λαχούρια, πλεκτά και με κρόσσια, τα φορέματα της φιλοσοφίας αυτής αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του bohemian style. Παρόλο που έχουμε συνδέσει την εν λόγω "ελεύθερη" τάση με την χαλαρότητα του καλοκαιριού, τα fashion trends έρχονται να επιβεβαιώσουν πως τα boho φορέματα ταιριάζουν άψογα με τα μακριά ζεστά παλτό του χειμώνα, τα ankle boots αλλά και τις suede over-the-knee μπότες. Τα boho outfits πιο ανανεωμένα από ποτέ έκαναν comeback το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, η επιρροή τους αποδεικνύεται ιδιαίτερα ισχυρή τις λιγότερο φωτεινές ημέρες της εποχής που διανύουμε.

Προφανώς η αέρινη αύρα του στιλ των παιδιών των λουλουδιών αποτελεί επιτακτική ανάγκη, με όλο και περισσότερες celebrities να εκπέμπουν old school vibes με τα ανανεωμένα χειμερινά outfits τους. Με την fashionable τάση των boho φορεμάτων να επεκτείνεται από τους καλοκαιρινούς στους φθινοπωρινούς μήνες και έπειτα στην καρδιά του χειμώνα, το bohemian style αποκτά νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά με τις bold αλλά και γήινες αποχρώσεις να κυριαρχούν. Την ανατρεπτική αυτή προσθήκη στην χειμερινή γκαρνταρόμπα υιοθέτησε δυναμικά η Όλγα Κεφαλογιάννη, δημιουργώντας ένα άκρως κομψό και ανεπιτήδευτο look.

Η Ελληνίδα πολιτικός αναλαμβάνοντας ρόλο ομιλήτριας σε δημόσια συζήτηση στο Θέατρο Τέχνης με αφορμή την παράσταση "photograph 51" και θέμα την ισότητα, έδωσε το παρών αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά σε δημόσια εμφάνιση πως ως γνήσια λάτρης της μόδας, λατρεύει τους πειραματισμούς στα looks της, ακόμα και αν οι τελευταίοι απέχουν από το προσωπικό της στιλ.

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα σοφιστικέ looks, επίλεξε ένα total boho outfit στην χειμερινή εκδοχή του, εμπνευσμένο από τα runaways των luxury οίκων μόδας. Συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη επίλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα με διάτρητα μοτίβα και λαχούρια σε καφέ, μοβ και πράσινη απόχρωση σε οριζόντιες φάσες. Ολοκληρώνοντας το look, πρόσθεσε στην εμφάνιση αξεσουάρ της ίδιας αισθητικής, ενώ απογείωσε το boho κομμάτι με μαύρα λουστρίνι μποτάκια με τακούνι. Δίνοντας ένταση στα μάτια, διατήρησε σε nude αποχρώσεις το μακιγιάζ της, αφήνοντας τα μαλλιά της να πέφτουν κυματιστές μπούκλες στους ώμους της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.