ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έμα Τόμσον: "Κόλιν, κάνεις καλό σεξ αυτή την περίοδο;"

Η Έμα Τόμσον συναντά τον Κόλιν Φάρελ και κάνουν μια απολαυστική συζήτηση για την μοναξιά και τον έρωτα.

Η Εμα Τόμσον και ο Κόλιν Φάρελ έχουν μια πολύ όμορφη και στοργική σχέση μεταξύ τους που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ μαζί στην οθόνη. Και οι δύο πρωταγωνίστησαν στο Saving Mr. Banks το 2013, αλλά δεν κατάφεραν να είναι ποτέ μαζί στο πλατό. Ωστόσο, πέρασαν χρόνο πριν από τα γυρίσματα και την περιοδεία στον Τύπο, χτίζοντας έναν δεσμό με βάση την κοινή αίσθηση του χιούμορ και τις απόψεις τους για την υποκριτική.

Οι φετινοί τους ρόλοι διαφέρουν, αλλά έχουν ένα κοινό σημείο. Τη μοναξιά και τη διαχείρισή της. Η Έμα Τόμσον υποδύεται μία γυναίκα που ανακαλύπτει τη σεξουαλική απόλαυση μετά τα 60, μετά τον θάνατο του συζύγου της από έναν άντρα συνοδό στο "Good Luck to You, Leo Grande".

O Κόλιν Φάρελ, αντίστοιχα υποδύεται τον Padraic, έναν άνθρωπο που χάνει τον καλύτερό του φίλο, στην ιρλανδική σκοτεινή κωμωδία "The Banshees of Inisherin".

Στην όμορφη του αυτή κουβέντα οι ηθοποιοί θυμούνται την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν στο Los Angeles, σε ένα μικρό εστιατόριο, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του "Saving Mr. Banks". "Θυμάμαι ότι ήσουν πολύ σέξι, με ανοιχτό πουκάμισο και δεν σε ένοιαζε καθόλου. Μου άρεσε αυτό. Μετά μιλήσαμε και καπνίσαμε, πράγμα τρομερά επαναστατικό για ένα μέρος σαν το Los Angeles", θυμάται η Έμα Τόμσον ενώ του εξομολογείται ότι πριν γνωριστούν, νόμιζε ότι θα ήταν συνέχεια θυμωμένος.

H Τόμσον έθιξε και ένα ακόμη αγαπημένο της θέμα, αυτό της θέσης της γυναίκας:

"Πήγα στο σχολείο με πολλά από αυτά τα κορίτσια που μεγάλωσαν με ρην σκέψη να είναι καλά κορίτσια να μην διαμαρτύρονται, να μην κάνουν φασαρία , να μην ντροπιάζουν κανέναν, και να μην ζητούν ποτέ αυτό που θέλουν. Και καθώς η ζωή συνεχίζεται, δεν αναπτύσσουν τη συνήθεια να βρίσκουν αυτό που μπορεί να τους αρέσει, επειδή δεν το ξέρουν. Είναι αυτό που χρειάζονται οι άλλοι από αυτούς. Γιατί οι γυναίκες κάνουν τα πάντα για τους άλλους. Το ξέρεις; έτσι;"

"Είναι τόσο μεγάλη αλήθεια" απάντησε ο Φάρελ.

Και η Έμα Τόμσον συνέχισε: "Είχες πολύ φως, ήσουν πολύπλοκος και ναι, έχεις θέματα. Ποιος δεν έχει και γιατί να μην έχει; Στην τελική, είμαστε ηθοποιοί και δεν θα ήμασταν χρήσιμοι αν δεν είχαμε θέματα. Και τώρα που βρεθήκαμε, είναι σαν να μην έχουν περάσει 10 χρόνια". Κάπου εκεί, μιλούν για τον ρόλο της Τόμσον και, μοιραία, το θέμα φτάνει στο σεξ και την απόλαυση. "Είναι τρομερό, αλλά νομίζω ότι η γιαγιά μου δεν έμαθε ποτέ τι θα πει ηδονή. Και είναι επίσης τρομερό ότι ο ρόλος μου δεν είχε δεχθεί ποτέ στοματικό σεξ. Μπορεί να σκέφτεσαι ότι είναι αστείο, αλλά είναι θλιβερό".

Ο Κόλιν Φάρελ της επισημαίνει πόσο σημαντικό είναι να ανακαλύπτει την απόλαυση, ειδικά για μία γυναίκα που έχει μάθει να καταπιέζεται σε έναν γάμο, ακόμα και όταν υπάρχει αγάπη. "Κόλινκάνεις καλό σεξ αυτή την περίοδο;", τον ρωτά και εκείνος μάλλον ντρέπεται τόσο που της λέει ότι θα της στείλει μέιλ.

Η κουβέντα κλείνει με τη δουλειά τους και τον αντίκτυπο που έχει στον κόσμο. "Δεν είμαστε συγγραφείς ή ζωγράφοι για να αφήσουμε πίσω πίνακες και βιβλία, αλλά αυτό που κάνουμε λειτουργεί θεραπευτικά. Και αυτό είναι ένα υπέροχο συναίσθημα".

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.