ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας δεν μετανιώνει που εγκατέλειψε τον θρόνο για τον έρωτα της ζωής της

Για την Μάρθα Λουίζ δεν υπάρχει παρά μόνο η αγάπη.

Τον Νοέμβριο, ο Βασιλικός Οίκος της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι η Μάρθα Λουίζ αποχώρησε επίσημα από τον βασιλικό της ρόλο. Η μοναχοκόρη του βασιλιά Χάραλντ και της βασίλισσας Σόνια, ( 85 ετών και οι δύο σήμερα) , διατηρεί τον τίτλο της πριγκίπισσας και παραμένει ευπρόσδεκτη σε οικογενειακές εκδηλώσεις, ανέφερε η δήλωση.

"Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα επιθυμούν να ευχαριστήσουν την πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει με την επίσημη ιδιότητά της εδώ και πολλές δεκαετίες. Εκτέλεσε τα καθήκοντά της με ζεστασιά, φροντίδα και βαθιά αφοσίωση", πρόσθεσε το παλάτι.


Σε μια εκτενή λεζάντα, έγραψε: "Σε συνεννόηση με την Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά και την υπόλοιπη στενή οικογένεια, αποφάσισα ότι, επί του παρόντος, δεν θα συνεχίσω τα επίσημα καθήκοντά μου ως προστάτης διαφόρων οργανώσεων. Κάποιος άλλος στην οικογένεια θα αναλάβει τον ρόλο μου. Εύχομαι στους οργανισμούς καλή τύχη με τη σημαντική δουλειά που κάνουν".

Επιβεβαίωσε ότι η διαδικασία μετάβασης ήταν ομαλή, "όπου όλοι έχουμε αγκαλιάσει ο ένας τις απόψεις του άλλου με αγάπη και σεβασμό". Όσον αφορά τις νέες περιπέτειες που έρχονται, η Märtha Louise είπε, "Ασχολούμαι με την υγεία και την έρευνα και ο ίδιος έχω εκπαίδευση στον τομέα της υγείας ως φυσιοθεραπεύτρια και σέβομαι τη σχολική ιατρική. Βλέπω την εναλλακτική ιατρική ως σημαντικό συμπλήρωμα στη σχολική ιατρική."

"Ελπίζω ότι αυτό θα φέρει μεγαλύτερη ειρήνη τόσο για τον Βασιλικό Οίκο στο σημαντικό έργο του όσο και για την αρραβωνιαστικιά μου, τον Ντύρεκ Βέρετ και εμένα", κατέληξε η λεζάντα.

Η Μάρθα Λουίζ και ο αρραβωνιαστικός της είναι μαζί για περισσότερα από τρία χρόνια. Η ίδια ανακοίνωσε την σχέση τους στο Instagram τον Μάιο του 2019, περιγράφοντας τον Ντύρεκ ως τη "δίδυμη φλόγα" της. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούνιο του 2022 και δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία γάμου.

Για τη νέα χρονιά η Μάρθα Λουίζ ανέβασε ένα ευχετήριο μήνυμα στο Instagram που δείχνει πώς καθόλου δεν έχει μετανιώσει που εγκατέλειψε τα βασιλικά της καθήκοντα: Το μήνυμα γράφει:

"Το 2022 ήταν μια χρονιά προκλήσεων για μένα από πολλές απόψεις. Ήταν επίσης μια χρονιά γεμάτη χαρά, ευτυχία και αγάπη. Η ζωή έχει τις προκλήσεις της. Κανείς δεν μπορεί να τους ξεφύγει, αλλά εξαρτάται από τον καθένα μας πώς να ανταποκριθεί σε αυτές τις προκλήσεις. Όταν καταφέρνουμε να συναντήσουμε την αγάπη, τότε καταφέρνουμε να ξεπεράσουμε τον φόβο, την αναστάτωση, τον θυμό, τη θλίψη και οτιδήποτε άλλο. Αλλά τις στιγμές που δεν μπορούμε να ζήσουμε από την αγάπη, βυθιζόμαστε στην απόγνωση, στη μοναξιά, στο θυμό, στην κρίση.

Ελπίζω ειλικρινά το 2023 να επεκτείνει τη βαθιά μας αγάπη για τους άλλους. Όλοι χρειαζόμαστε να οικοδομήσουμε έναν κόσμο όπου όλοι μας θα μπορούμε να αναπνέουμε ελεύθερα, να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, να μεγαλώνουμε και να επεκτειμόμαστε . Όταν χτίζουμε τη ζωή μας από τον πυρήνα της αγάπης μας, αρχίζουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και με τη σειρά μας σεβόμαστε και αγαπάμε τους άλλους με έναν νέο και πιο βαθύ τρόπο. Χωρίς κρίσεις.

Ας είναι το 2023 η χρονιά που θα μπούμε στην αγάπη και θα πλημμυρίσουμε από πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους".

Read Next

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.

23 Απρ 2024

To Φεστιβάλ Κλασικού Κινηματογράφου TCM τίμησε την Τζόντι Φόστερ

Άφησε για πάντα το σημάδι της όχι μόνο στον κινηματογράφο, αλλά κυριολεκτικά, στο TCL Chinese Theatre στη Hollywood Boulevard.