ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Να αφαιρεθεί ο βασιλικός τίτλος από τον Πρίγκιπα Χάρι, θέλει το το 44% των Βρετανών

Σχεδόν οι μισοί πολίτες της Βρετανίας θεωρούν πως πρέπει αν αφαιρεθούν οι βασιλικοί τίτλοι από τον Δούκα του Σάσεξ.

Μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ στο Netflix με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, μια δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως η δημοτικότητά του παρουσιάζει πτώση.

Το νέο ντοκιμαντέρ ενίσχυσε τη συμπάθεια του κοινού προς τους Γουίλιαμ και Κέιτ, ενώ σχεδόν οι μισοί από τους Βρετανούς πολίτες θεωρούν πως πρέπει να αφαιρεθεί ο βασιλικός τίτλος από τον δούκα του Σάσεξ μετά την προβολή του.

Στην έρευνα που διενεργήθηκε από το YouGov για τους Times τού Λονδίνου, το 44% των ερωτηθέντων υποστηρίζει πως πρέπει να αφαιρεθούν οι τίτλοι του πρίγκιπα Χάρι, ενώ το 32% θεωρεί πως όχι.

Σε ποσοστό 23% οι ερωτηθέντες απάντησαν πως το ντοκιμαντέρ έκανε χειρότερη την άποψή τους για τους Χάρι και Μέγκαν, ενώ μόλις το 7% υποστήριξε πως η γνώμη του άλλαξε προς το καλύτερο.

"Εκπλήσσομαι που το ντοκιμαντέρ δεν έκανε μεγαλύτερη ζημιά στους Σάσεξ. Το βρήκα επώδυνο. Σε έκανε να συνειδητοποιείς πως είναι χαμένες ψυχές. Από την άλλη, δεν εκπλήσσομαι καθόλου που ο κόσμος δείχνει μεγαλύτερη συμπάθεια στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς κάνουν το κλασικό παραμένοντας στωϊκοί. Δεν διαμαρτύρονται για τον Χάρι" ανέφερε ο Τομ Κουίν, συγγραφέας του βιβλίου "Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle".

Ο ίδιος πρόσθεσε πως "θεωρώ πως είναι απίθανο να αφαιρέσει ο βασιλιάς Κάρολος τους βασιλικούς τίτλους από τον γιο του, δούκα του Σάσεξ καθώς έτσι θα φαινόταν πως εκείνος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κάνουν τα ίδια με τον Χάρι και τη Μέγκαν".

Read Next

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

19 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.