ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δώρα Τσαμπάζη: "του είπα "είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα"" δήλωσε στο αφιέρωμα για τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαϊδη που έφυγε τόσο νωρίς

Συγκλόνισε και πάλι η σύζυγος του Ολυμπιονίκη αφηγούμενη στιγμές από την κοινή ζωή τους.

Ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον Ολυμπικονίκη Αλέξανδρο Νικολαϊδη επιμελήθηκε η Δώρα Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή της Mega stories. Η δημοσιογράφος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη όπου συνομίλησε με τους ανθρώπους της ζωής του- τον προπονητή του Κώστα Τζιδημόπουλο, τους συναθλητές και φίλους του Μιχάλη Μουρούτσο και Αρετή Αθανασοπούλου, τον Ντιν Καρνάζη, αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον οποίο ο Νικολαϊδης είχε παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη σε ηλικία 15 ετών, τη φίλη του Μαρία Μπεκατώρου, τον Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκο και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο.

Κυρίως όμως μίλησε με τη σύζυγο του Αλέξανδρου Δώρα Τσαμπάζη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις αναρτήσεις της που ανάμβλυζαν μόνο αγάπη. Στα πλαίσια λοιπόν της εκπομπής η Δώρα είπε μεταξύ άλλων για τον αγαπημένο της Αλέξανδρο:

-"Έκλεισε η κουβέντα μας με τα ευχαριστώ του ενός προς τον άλλον. Ήταν και ο ίδιος που μου είπε "Σε τι ζωή σε καταδίκασα;”. Του είπα ότι δεν θέλω να το πεις ξανά αυτό, είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα, δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς εσένα, ίσως δεν θα είχα κάνει οικογένεια και θέλω να σε ευχαριστήσω για αυτά τα ωραία χρόνια που περάσαμε μαζί. Πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει και όταν τον ρώτησα πώς αισθάνεται για αυτό, μου είπε ανακούφιση.

-Για την επιστολή που ήθελε ο Αλέξανδρος να δημοσιευτεί από τους δικούς του λογαριασμούς στα social media είπε: "Όταν διάβασα την επιστολή έκλαιγα και ταυτόχρονα ένιωθα υπερήφανη για τον άνθρωπο που είχα κοντά μου. Ήλπιζα να μην δινόταν η ευκαιρία να το ανεβάσω, αν και οι ελπίδες μας το τελευταίο διάστημα είχαν εξανεμιστεί. Δεν περίμενα όλο αυτό που συνέβη από τον κόσμο. Μου έλεγαν φίλοι μου ότι ο περιπτεράς έκλαιγε παρόλο που δεν το ήξερε. Ενώθηκε η Ελλάδα για μία μέρα".

-"Η ασθένεια μπορεί να ήρθε τον καιρό που γεννιόταν ο γιός μας, την στιγμή, μπορεί και την ίδια μέρα. Τις ενοχλήσεις, το μούδιασμα στο δεξί πόδι, τις είχε όταν ο γιος μας ήταν τριών μηνών. Ήταν ένας μεταστατικός όγκος από τον πνεύμονα, ήδη είχε πάει στον εγκέφαλο και πίεζε το νεύρο της αισθητικότητας και του προκαλούσε αυτά τα μουδιάσματα. Αν υποθέσουμε ότι όλο αυτό ήθελε λίγο χρόνο, υποθέτουμε ότι το έπαθα όταν ήμουν έγκυος ή όταν γεννούσα.

Άρχισε να το ψάχνει, ξεκίνησε από τη μέση αλλά δεν τον ικανοποιούσαν οι απαντήσεις των γιατρών γιατί ήξερε καλά το σώμα του. Τα Χριστούγεννα του 2020 κάναμε μία μαγνητική και είδαμε ότι υπάρχει ένας όγκος. Το 2021 μπήκαμε στο χειρουργείο και ελπίζαμε να είναι καλοήθης και η βιοψία έδειξε ότι είναι μεταστατικός από το πνεύμονα. Εκεί ήταν το σοκ γιατί και ο άνθρωπός σου έχει καρκίνο αλλά έχει φτάσει ήδη στο στάδιο 4. Πήγαμε Αθήνα, νοικιάσαμε ένα σπίτι απέναντι από το νοσοκομείο. Είχα πάρει και το θήλαστρο μαζί μου, έβγαζα γάλα, το έβαζα στις παγοκύστες και το έστελνα με ΚΤΕΛ για να φάει το παιδί μου. Εκεί καταλάβαμε τι είναι οικογένεια. Τι σημαίνει οικογένεια; Αγωνίζομαι. Ο Αλέξανδρος αγωνιζόταν για τον εαυτό του και για εμάς, έδινε μία μάχη για τη ζωή του. Και εγώ έδινα μάχη για να έχει το παιδί μου το πλέον απαραίτητο, δηλαδή την τροφή του".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.