ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νταϊάν Κίτον: "δεν με αγάπησε όσο εγώ" λέει για τον έρωτα της ζωής της Αλ Πατσίνο

Το ζευγάρι έζησε μια μεγάλη ιστορία αγάπης που δεν κατέληξε όπως ονειρευόταν εκείνη.

Δύο γίγαντες της υποκριτικής τέχνης μαζί; Ω, ναι. Η Νταϊάν Κίτον και ο Αλ Πατσίνο ήταν on and off ζευγάρι για χρόνια, στις αρχές της καριέρας τους, όταν ήταν ακόμα και οι δύο νέοι, πριν καθιερωθούν ως χρυσοί πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του "Νονού" το 1970. Και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δύο. "Ήμουν τρελή για εκείνον" έχει πει δημόσια η Νταϊάν Κίτον. "Ήταν γοητευτικός, αστείος και δεν σταματούσε να μιλάει! Και βέβαια ήταν κούκλος". Το ζευγάρι είχε μετρήσει πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Εκείνη δεν μπορούσε να σκεφτεί τη ζωή της χωρίς αυτόν και κρίνοντας από τις πράξεις του, μάλλον ούτε κι εκείνος.

Δεν υπήρξε ο μόνος διάσημος άντρας στη ζωή της της Κίτον. Κατά τα διαστήματα των χωρισμών της με τον Πατσίνο, είχε σχέση με τον υπερ-γόη του Χόλιγουντ Γουόρεν Μπίτι, αλλά έβγαινε και με τον Γούντι Άλεν, πριν να είναι και πάλι μαζί με τον Αλ στα τέλη της δεκαετίας του '80. "Ο Αλ ήταν ο πιο διασκεδαστικός άντρας... Για εμένα είχε το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο. Και ο Γουόρεν ήταν όμοφος, αλλά το πρόσωπο του Αλ ήταν το κάτι άλλο".

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου "Νονού" το ζευγάρι συγκατοικούσε σε μια βίλα στην Ιταλία. Όλοι ήταν πεπεισμένοι πως ο Πατσίνο θα της ζητούσε επιτέλους να παντρευτούν. Δεν το έκανε. Και όταν εκείνη τού έθεσε βέτο ζητώντας του είτε να παντρευτούν είτε με κάποιο τρόπο να δεσμευτεί σε αυτή τη σχέση, εκείνος της απάντησε ένα βροντερό "όχι".

Μετά την Ιταλία και επιστρέφοντας στην Αμερική, αρρώστησε ο πατέρας της σοβαρά. Ο Αλ Πατσίνο έφυγε έπειτα από πέντε μήνες, οριστικά αυτή τη φορά.

"Ήθελα να με θέλει όσο τον ήθελα κι εγώ. Ήθελα να με αγαπάει" είχε δηλώσει εκείνη σπαρακτικά.

Ωστόσο, χρόνια αργότερα κατάλαβε πως και η ίδια δεν μπορούσε να δεσμευτεί σε μια σχέση όπως θα ήθελε. Η Κίτον θεωρεί τον εαυτό της "περίεργο" και νομίζει ότι της λείπει αυτό το είδος στοργικότητας που περιμένουν οι άντρες σε έναν γάμο. Γύρω στα 50 της αποφάσισε να υιοθετήσει μόνη της παιδιά, μια εμπειρία που της αποκάλυψε πως υπάρχουν και άλλα είδη "επικής αγάπης". Δεν παντρεύτηκε ποτέ, παράδοξο για τη δική της γενιά και τα αλλεπάλληλα διαζύγια και δράματα του Χόλιγουντ."Έχω να βγω ραντεβού 35 χρόνια" λέει τώρα αστειευόμενη σε συνεντεύξεις.

Ο Αλ Πατσίνο δεν αποκάλυπτε ποτέ πληροφορίες για την προσωπική του ζωή. Ξέρουμε όμως πως είχε συνδεθεί με την Μπέβερλι Ντ' Άντζελο με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Όπως επίσης και με τη Λουσίλα Πόλακ, με την οποία έζησαν μαζί για 10 χρόνια, αλλά και πάλι δεν παντρεύτηκαν -επιβεβαιώνοντας μάλλον τη θεωρία της Κίτον.

Ο Αλ Πατσίνο όμως μίλησε κάποτε για την Νταϊάν Κίτον στην τελετή απονομής του AFI Βραβείου για το σύνολο της καριέρας της. Την προσφώνησε με το χαϊδευτικό της, "Di, και θυμήθηκε όταν είχε συγκεντρωθεί για πρώτη φορά όλο το καστ του Νονού για να γνωριστούν σε ένα εστιατόριο. "Τότε σηκώθηκε ο Μάρλον Μπράντον και πήγε στην Νταϊάν και της είπε "γεια, είμαι ο Μάρλον Μπράντον" και εκείνη του απάντησε "α, ωραία, καλό είναι αυτό"". Έπειτα θυμήθηκε πως πριν από κάθε συνέντευξη προσπαθούσε να τον χαλαρώσει, καθώς ο ίδιος νιώθει πολύ άβολα. Τού φώναζε από το άλλο δωμάτιο "μόνο μην πεις πως είσαι καλλιτέχνης". Έτσι, τώρα εκείνος από το πόντιουμ της είπε "πιστεύω όμως ότι εσύ είσαι πραγματικά" και πρόσθεσε "θα σε αγαπώ για πάντα".

Μήπως χρειάζεται μια επανασύνδεση ακόμα;

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.