ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Τζον Τραβόλτα αποχαιρετά την Κίρστι Άλεϊ: "Σ’αγαπώ Κίρστι, το ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε"

Η ηθοποιός έχασε την μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας την τελευταία της πνοή σε ηλικία 71 ετών.

Τζον Τραβολτα

Η είδηση θανάτου της Κίρστι Άλεϊ κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, σκορπώντας θλίψη στα οικεία της πρόσωπα, στους συνεργάτες της αλλά και στους θαυμαστές της. Όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης που πραγματοποίησαν τα παιδιά της στα social media, η καταξιωμένη ηθοποιός έχασε μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας την τελευταία την πνοή σε ηλικία 71 ετών.

"Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η στοργική μητέρα μας έφυγε από τη ζωή μετά από μια μάχη με τον καρκίνο… Όσο εμβληματική ήταν στην οθόνη, υπήρξε ακόμα πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά" σημείωσαν χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων τα δύο της παιδία, Τρου και Λίλι Πάρκερ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητή τόσο για τις ερμηνείες της στον χώρο της υποκριτικής, όσο και για τους φιλικούς δεσμούς που διατηρούσε με πολλούς αστέρες του Χόλυγουντ, οι περισσότεροι εκ των οποίων έσπευσαν σοκαρισμένοι να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την αγαπημένη τους Μόλι Ουμπριάκο, που χάρισε στιγμές άφθονου γέλιου στην καλτ ταινία της δεκαετίας του 1980 "Κοίτα ποιος μιλάει".

Ανάμεσα στις αφιερώσεις προς την μνήμη της ξεχώρισε το συγκινητικό και γεμάτο αγάπη μήνυμα του συμπρωταγωνιστή της και "μεγάλου της έρωτα" Τζον Τραβόλτα. Ο εμβληματικός σταρ, αποδεικνύοντας πως παραμένει πιστός θαυμαστής της μέχρι τέλους, δημοσίευσε ένα πορτραίτο της Άλεϊ, καθώς και μια φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα "ότι θα ξανασυναντηθούν". "Η Κίρστι ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχα ποτέ. Σε αγαπώ Κίρστι. Το ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά". Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένο ζευγάρια του σινεμά, χωρίς, ωστόσο, να προχωρήσουν ποτέ σε ερωτική σχέση, παρά την εξομολόγηση της Κίρστι Άλεϊ ότι ήταν "τρελά ερωτευμένη" με τον γοητευτικό Τραβόλτα στα γυρίσματα της αμερικάνικης κωμωδίας.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.