ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Άνιστον: Αποχαιρετά τον αγαπημένο της πατέρα Τζον Άνιστον με ένα συγκινητικό μήνυμα

Ο ηθοποιός ελληνικής καταγωγής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών.

Δύσκολες ώρες διανύει η Τζένιφερ Άνιστον έπειτα από την δημοσιοποίηση της αποκαλυπτικής της συνέντευξης για την υπογονιμότητα, αφού αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της πατέρα, Τζον Άνιστον, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου. Η χολιγουντιανή σταρ απέφυγε να γνωστοποιήσει απευθείας το δυσάρεστο συμβάν, περνώντας λίγες ημέρες κοντά στους οικείους της.

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η λαμπερή Άνιστον απέτινε φόρο τιμής στον αείμνηστο πατέρα της, δημοσιεύοντας μάλιστα μια σειρά φωτογραφιών από την παιδική και ενήλική ζωή της, αποδεικνύοντας πόσο στενά συνδεδεμένοι υπήρξαν οι δύο τους. "Γλυκέ μου μπαμπά... Τζον Άνθονι Άνιστον. Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώριζα. Είμαι τόσο ευγνώμων που ανέβηκες στους ουρανούς γαλήνια και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11.11. Είχες πάντα το τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει μία ακόμη μεγαλύτερη σημασία για μένα από εδώ και στο εξής. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του κόσμου. Μην ξεχνάς να με επισκέπτεσαι" σημείωσε στην λεζάντα της δημοσίευσης, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και λόγια συμπαράστασης.

Ο Τζον Άνιστον είχε αφιερώσει την ζωή του στην υποκριτική, κερδίζοντας μάλιστα και ένα βραβείο Emmy για την συνολική συνεισφορά του ως ηθοποιός. Ο ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνης – γνωστός επίσης και ως Γιάννης Αναστασάκης – έκανε ντεμπούτο στην μικρή οθόνη το 1964, πρωταγωνιστώντας σε πολλές τηλεοπτικές σειρές της εποχής. Με την συμμετοχή του στη σαπουνόπερα "Days of Our Lives", μέχρι και λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του, απέκτησε το μεγαλύτερο μέρος της διασημότητας του.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.