ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέιτ Γουίνσλετ: Προσφέρθηκε να πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος ανήλικου κοριτσιού με μηχανική υποστήριξη

Η διάσημη ηθοποιός δώρησε 17 χιλιάδες λίρες σε μητέρα που προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την κόρη της.

Η Carolynne Hunter έλαβε προειδοποιητικό σημείωμα ότι οι λογαριασμοί ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού όπου διαμένει με τις δύο κόρες της, αναμένεται να λάβουν σημαντική αύξηση κατά το επόμενο έτος, ξεπερνώντας κατά πολύ τις 10 χιλιάδες λίρες. Η γυναίκα από την Βρετανία βρίσκεται μεταξύ των εκατομμυρίων πολιτών ανά τον κόσμο που δυσκολεύονται να πληρώσουν τα οικιακά τους έξοδα λόγω της ενεργειακής κρίσης που πλήττει τον πλανήτη. Ωστόσο, εκείνο που ανησυχεί ιδιαίτερα την ίδια είναι αν θα καταφέρει να κρατήσει ζωντανή την ανήλικη κόρη της, η οποία στηρίζεται εξολοκλήρου σε μηχανική υποστήριξη.

Ο πόνος και η αγωνία των δυσχερειών της ευαισθητοποίησαν σε μεγάλο βαθμό την Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία μαθαίνοντας για την περίπτωση της κυρίας Hunter φρόντισε να φανεί ιδιαίτερα γενναιόδωρη. Η χολιγουντιανή σταρ προχώρησε σε δωρεά 17 χιλιάδων λιρών προς την βρετανική οικογένεια προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδο του ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε το 12χρονο κορίτσι να παραμείνει συνδεδεμένο λαμβάνοντας οξυγόνο, λόγω των σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων που προκάλεσε η εγκεφαλική παράλυση από την οποία πάσχει τα τελευταία χρόνια. Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε στο BBC Σκωτίας πως έμεινε άφωνη όταν έμαθε για την δωρεά της ηθοποιού, ενώ ξέσπασε σε κλάματα όταν εκείνη προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους.

"Το ταξίδι μας ως οικογένεια ήταν πολύ τραυματικό και νιώθω ότι έχω τελειώσει σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Όταν έμαθα για τα χρήματα, ξέσπασα σε κλάματα – πίστεψα στην αρχή ότι δεν ήταν αλήθεια. Και μερικές φορές ακόμα και τώρα αναρωτιέμαι αν όντως είναι αληθινά" δήλωσε συγκινημένη για την φιλάνθρωπη πράξη της Κέιτ Γουίνσλετ. Όπως εξήγησε, το σπίτι όπου διαμένουν στο Tillicoultry δεν είναι ενεργειακά οικονομικό, για αυτό και αναγκάζεται να ανάβει την θέρμανση μόνο στους χώρους όπου χρειάζεται να βρίσκεται η κόρη της ώστε να εξοικονομήσει χρήματα, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχη για τις πιθανές διακοπές ρεύματος λόγω της χαμηλής παροχής φυσικού αερίου εξαιτίας του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.