ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σίντυ Κρόφορντ συνεργάζεται με life coach για να τη βοηθήσει με τον χρόνο που περνά

Το top model Σίντυ Κρόφορντ επανεξετάζει τη ζωή και τις αξίες της.

Λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν πως η Σίντυ Κρόφορντ μπορεί να χρειάζεται και εκείνη life coach για να πλοηγηθεί στη μέση ηλικία. Γιατί έχει τσεκάρει όλα τα κουτάκια: σούπερ επιτυχημένη, κούκλα, μητέρα, με οικονομικές ανέσεις και κοινωνικό πλαίσιο. Κι όμως, η ίδια αισθάνεται την ανάγκη να επανευφέρει τον εαυτό της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Haute Living είπε: "Ξεκίνησα να δουλεύω με έναν coach φέτος και ένα από τα πράγματα για τα οποία μιλάμε είναι ο χρόνος. Ιδίως γιατί αισθάνομαι πιεσμένη κι έχω τόσο στρες; Είμαι πολύ οργανωτική από τη φύση μου, πολύ, μα πάρα πολύ. Είμαι ο τύπος που θα δώσει ακριβώς τον χρόνο που απαιτείται για κάθε δραστηριότητα. Για παράδειγμα αν τελειώσω τη γυμναστική μου στις 9:30 και έχω την πρώτη μου διαδικτυακή συνάντηση στις 10 υπολογίζω 30' για να κάνω ντους και να ετοιμαστώ. Αλλά αν ας πούμε θέλει ο άντρας μου να μου πει κάτι τελικά μου μένουν 3' και αγχώνομαι και θυμώνω, ή θα αγχωθώ γιατί δεν θα προλάβω τελικά να βαφτώ. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα πρέπει απλώς να κανονίζω τα ραντεβού μου λίγο αργότερα απ' ό,τι συνήθιζα".

Και συνέχισε: "τόσο καιρό έγραφα και υπολόγιζα τα πάντα. Μου άρεσε ανέκαθεν να σηκώνομαι πρώτη απ΄όλους μες στο σπίτι, πριν χρειαστούν κάτι από εμένα. Ήθελα 20 λεπτά μόνο για εμένα. Έτσι έμπαινα στο εξωτερικό μας τζακούζι , έβαζα μετά μια φόρμα και κοίταζα τα emails μου. Το ότι έκανα εκείνο το πρωινό τζακούζι σήμαινε πως συνδεόμουν με τον εαυτό μου. Τώρα προσπαθώ ολοένα και περισσότερο να μην προγραμματίζω τα πάντα και να μου επιτρέπω χρόνο απλώς για να αναπνέω. Σε αυτό το σημείο βρίσκομαι πλέον στη ζωή μου, να αφήνω χρόνο και χώρο για το αναπάντεχο". Και μαζί με τον χρόνο την ελευθερία που συνοδεύει η αποδέσμευση από τον διαρκή προγραμματισμό.

Όταν ερωτάται για την αυτοπεποίθησή της, ούσα εξάλλου καλλονή, εκείνη απαντά: "ως παιδί δεν ένιωθα άσχημα για τον εαυτό μου, ήμουν ένα κανονικό παιδί". Ωστόσο το 1986 θα μετακομίσει από το Ιλινόις όπου μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη για να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. "Το ενδιαφέρον με το μόντελινγκ είναι πως ξαφνικά έχεις μια "σφραγίδα" που επιβεβαιώνει πως οι άλλοι σε θεωρούν όμορφη- αν και ξέρεις πόσο επηρεάζουν τς φωτογραφίες ο καπνός και οι καθρέφτες. Έτσι καμιά φορά φοβόμουν πως αν με έβλεπε κάποιος χωρίς όλα αυτά θα εκπλησσόταν. Και καμιά φορά αναρωτιόμουν και εγώ η ίδια "σήμερα πρέπει να είμαι η Σίντι Κρόφορντ ή απλώς η Σίντι; Γιατί ξέρετε χρειάζομαι δυο ώρες να φτιάξω τα μαλλιά μου και να βαφτώ για να είναι η Σίντι Κρόφορντ ή έστω ευπαρουσίαστη".

Ο άντρας της όμως, ο Ράντι Γκέρμπερ, την προτιμά χωρίς καθόλου μέικ απ. "Θα πει κάτι σαν "πλύνε το πρόσωπό σου". Το οποίο είναι ωραίο, αν και η ίδια προτιμά να είναι πάντα ελαφρώς βαμμένη.

Παραδέχεται πως τα τελευταία χρόνια αισθάνεται μεγάλη πίεση καθώς όλοι της έχουν κρεμάσει την ταμπέλα της γυναίκας που δεν γερνάει. "Είμαι σαν τους αθλητές. Ξέρω το παιχνίδι πολύ καλύτερα τώρα αλλά δεν είμαι όπως ήμουν στα 25 μου χρόνια. Καμιά φορά λέω "χεστ' το', ίσως δεν θέλω να είμαι πια μοντέλο. Και μετά σκέφτομαι τι θα έλεγα στις γυναίκες αν αποσυρόμουν; Ότι έχουμε ημερομηνία λήξης. Θέλω να το κάνω αυτό; Όχι. Έτσι ακόμα και αν βλέπω ατέλειες στις φωτογραφίες μου ή κάτι που δεν μου αρέσει λέω δεν πειράζει είναι τουλάχιστον αληθινές. Το να μεγαλώνεις σημαίνει ότι έχεις σταθεί ήδη τυχερή, γιατί ζεις".

Και σχετικά με την ομορφιά σημειώνει: "τελικά πότε έχει σημασία η ομορφιά (σ.σ: η σειρά καλλυντικών της ονομάζεται Meaningful Beauty); Όταν σου δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν αφορά την ομορφιά per se αλλά το πώς σε κάνει να αισθάνεσαι. Ίσως σου δίνει λίγη ενέργεια παραπάνω, σε κάνει λίγο πιο εξωστρεφή, ίσως σε παρακινεί να κάνεις την ερώτηση ή να πάρεις ένα ρίσκο".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.