ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ "τα έχουν" εδώ και 39 χρόνια- γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Και η παρ' ολίγον πρόταση γάμου στα Όσκαρ του 1989!

Λίγοι κατέχουν το ρεκόρ τους και ακόμα λιγότεροι νιώθουν τόσο ευτυχισμένοι, όπως δείχνουν η Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ. Σύμφωνα με τους ίδιους η σχέση τους αποτελεί επιλογή και των δύο κάθε χρόνο, κάθε μέρα και αυτό είναι που τους αναζωογονεί και ανανεώνει τη σχέση τους, αλλά δεν είναι το μόνο μυστικό τους.

Η Γκόλντι, 74 ετών σήμερα και ο Ράσελ, 69 ετών, είναι μαζί από το 1983. Η σχέση τους μοιάζει σαν θαύμα. Μιλώντας στο περιοδικό Parade ο Ράσελ εξήρε την ικανότητα της "κοπέλας" του να του φτιάχνει κάθε μέρα τη διάθεση με το χιούμορ της. "Η Γκόλντι μπορεί να με κάνει να γελάσω ακόμα και με τον τρόπο που φεύγει από το δωμάτιο. Είναι από τη φύση της αστεία".

Από τη δική της πλευρά σημειώνει πως μπορεί το χιούμορ να μην είναι το πιο δυνατό του σημείο, είναι όμως ο πιο "σοφός" από τους δύο. Αλλά τότε εκείνος της υπενθυμίζει πως πρέπει να αναγνωρίσει το γεγονός πως χορεύει αστεία.

Προσπαθώντας να δώσει κάποια συμβουλή στον κόσμο για το πώς να χτίσει μια καλή σχέση λέει η Χόουν: "δεν είναι το τι κάνεις, αλλά ο τρόπος που το κάνεις". Μια άλλη πτυχή της ζωής τους είναι ότι γυμνάζονται και διατηρούνται σε φόρμα, κάτι που τούς επωφελεί και τους δύο. "Είμαι σίγουρος πως αν δεν ήταν η Γκόλντι στη ζωή μου θα ήμουν 150 κιλά σήμερα" λέει ο Κερτ.

Σχετικά με την απόφασή τους να μην παντρευτούν η Γκόλντι είχε πει παλιότερα πως "θα είχα χωρίσει εδώ και καιρό αν ήμουν παντρεμένη. Αν νιώθει κανείς την ανάγκη να δεθεί με κάποιον, τότε είναι σημαντικό να παντρευτεί. Αλλά αν είναι ανεξάρτητος, τότε είναι σημαντικό να μην παντρευτεί".

Η Χόουν και ο Ράσελ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Swing Shift το 1984. Έχουν μαζί έναν γιό, τον ηθοποιό Γουάιτ Ράσελ. Πριν, η Γκόλντι ήταν παντρεμένη με τον χορευτή Γκας Τρικόνι και τον μυσικό Μπιλ Χάντσον με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, την ηθοποιό Κέιτ Χάντσον και τον Όλιβερ Χάντσον. Ο Ράσελ έχει επίσης έναν γιο με την πρώην συζυγό του Σίζον Χάμπλεϊ. Η οικογένεια διατηρεί στενούς δεσμούς και πρέπει πάντα να βρίσκονται μαζί στις γιορτές στο ράντζο του ζευγαριού στο Κολοράντο τα Χριστούγεννα.

Και η παρ΄ολίγον πρόταση γάμου

Όμως υπήρξε μία στιγμή που σχεδόν έγινε η πρόταση γάμου και μάλιστα ενώπιον όλου του... Χόλιγουντ. Το 1989 το ζευγάρι είχε κληθεί να απονείμει το Βραβείο του Καλύτερου Σκηνοθέτη.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή η Χόουν είπε "Ταιριάζουμε τόσο πολύ με το θέμα του σόου. Γιατί είμαστα συμπρωταγωνιστές, συνοδοιπόροι και ζευγάρι" για να πάρει τη σκυτάλη και να πει ο σύντροφός της: "μόνο ένα πράγμα δεν είμαστε... παντρεμένοι". "Είναι αυτό πρόταση;" τον αιφνιδιάσε εκείνη και όλοι νόμιζαν τότε πως όντας θα γίνει η πρόταση γάμου. Όμως αυτός είπε "με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Υποθέτω πως τώρα είναι μια καλή στιγμή να απαντήσω σε αυτό- ω, κοίτα μας λένε να επισπεύσουμε, άκου, θα το συζητήσουμε αργότερα". Εκείνη έκανε μια γκριμάτσα, όλοι ξέσπασαν στα γέλια και αυτό ήταν.

Ωστόσο το γεγονός πως δεν παντρεύτηκαν δεν φαίνεται να τους εμπόδισε να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.