ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Βέρα Γουάνγκ ως άλλη Κλεοπάτρα διχάζει ξανά το κοινό με την ηλικία της

Η διάσημη σχεδιάστρια δηλώνει 73 ετών, όμως οι εικόνες της την διαψεύδουν.

Η περίοδος πένθους που διένυε το τελευταίο διάστημα η Βέρα Γουάνγκ, έπειτα από την απώλεια του αγαπημένου τετράποδου φίλου της, της μικρής Lola, φαίνεται πως ανήκει οριστικά στο παρελθόν, με την διάσημη σχεδιάστρια μόδας να επιστρέφει δυναμικά στην κοινωνική της ζωή. Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις και ιδρύτρια ενός εκ των διασημότερων πολυτελών οίκων νυφικών στον κόσμο διοργάνωσε ένα εκκεντρικό – και αξέχαστο σίγουρα στους προσκεκλημένους της - πάρτι με αφορμή τον εορτασμό του Halloween.

Όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της στα social media, προκάλεσαν ξανά σύγχυση στο κοινό αναφορικά σαφώς με το θέμα της ηλικίας της. Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, η σχεδιάστρια με ένα ακόμα ξέφρενο πάρτι γιόρτασε τα 73α γενέθλιά της, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, αφού τόσο η καλλίγραμμη σιλουέτα, όσο και το πρόσωπο της μοιάζουν στην όψη με εκείνα μιας γυναίκας 40 χρονών. Το παράδοξο ερώτημα "μα τι κάνει πια η Βέρα Γουάνγκ και δείχνει τόσο νέα;" συνεχίζει να απασχολεί όλο και εντονότερα τους ακολούθους της, εντείνοντας ακόμα περισσότερο με τις τελευταίες δημοσιεύσεις της την περιέργεια.

Συγκεκριμένα, η διάσημη σχεδιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών όπου μαζί με τους αγαπημένους της φίλους διασκεδάζει μέσα στην πιο spooky ατμόσφαιρα. Η φετινή Halloween μεταμφίεσή της παρέπεμπε στην αρχαία Αίγυπτο, αφού με μια λαμπερή στολή υποδύθηκε την Κλεοπάτρα. Η χρυσή sparkling φούστα και το ασορτί top αγκάλιαζαν την σιλουέτα της, αναδεικνύοντας άψογα τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της. Φανταχτερά αξεσουάρ στο λαιμό και τα μαλλιά ολοκλήρωναν την εμφάνιση της, αποπνέοντας αέρα μιας άλλης μακρινής εποχής.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.