ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Bono αποκαλύπτει τον λόγο που χάλασε η φιλία του με τον Michael Hutchence των INXS

Kαι οι δύο μεσουρανούσαν στα μουσικά πράγματα τη δεκαετία του '90 και ήταν φίλοι τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους.

Ο τραγουδιστής των U2 Bono μίλησε για τη φιλιά του με τον Michael Hutchence, τραγουδιστή των INXS με τον οποίο διατηρούσαν φιλία. Συγκεκριμένα την ιστορία διαβάζουμε στο βιβλίο 40 Songs, One Story που εκδόθηκε από την Apple News. Τόσο οι ίδιοι, όσο και οι οικογένειες τους είχαν φιλικούς δεσμούς.

Όμως, όταν ο Michael Hutchence και η συζυγός του Paula Yates άρχισαν να κάνουν επανειλλημένα χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο Bono και η συζυγός του Ali Hewson βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. "Είχε αρχίσει να γίνεται δύσκολο, ιδίως για την οικογένειά τους και για τα μικρότερα μέλη της" δήλωσε ο Bono.

"Όσο άλλαζε η συμπεριφορά τους, άρχισε να δημιουργείται απόσταση στη φιλία μας και να αισθανόμαστε αμήχανα στις συναντήσεις μας" πρόσθεσε ο Bono.

To 1996 o Hutchence και η Yates απέκτησαν την κόρη τους Heavenly Hiraani Tiger Lily Hutchence Geldof και ζήτησαν στον Βono να γίνει εκείνος και η γυναίκα του νονοί. Όμως εκείνοι αρνήθηκαν και έτσι έληξε η φιλία τους.

Στις 22 Νοεμβρίου του 1997 μια υπάλληλος ξενοδοχείου βρήκε τον Hutchence νεκρό στο δωμάτιο του όπου είχε αυτοκτονήσει. Είχε κρεμαστεί κάτω από την επήρεια αλκόολ σε μια περίοδο κατάθλιψης. Ήταν μόλις 37 ετών.

Η σύζυγός του πέθανε τρία χρόνια αργότερα από ηρωίνη.

"Κανένας από τους δύο μας δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα πέθαιναν τόσο νωρίς. Ακόμα και τώρα δεν το πιστεύω πως έγραψα κάτι τέτοιο" είπε ο Bono.

H κόρη του Hutchence ζει στο Περθ της Αυστραλίας με τον σύντροφό της.

Ο Hutchence, sex symbol των 90's

Ο Hutchence υπήρξε σύμβολο των '90' s ως frontman των INXS με την υπέροχη φωνή του και το αντισυμβατικό για την εποχή λουκ του. Εξάλλου, ήταν διάσημος και για τις σχέσεις τους- καθώς είχε δεσμό τόσο με την Helena Kristensen όσο και με την Kylie Minogue, από την οποία εμπνεύστηκε μάλιστα το τραγούδι Suicide Blonde, την τεράστια επιτυχία των INXS.

Η Kylie ένιωσε συντετριμμένη όταν έμαθε για τον θάνατό του και μίλησε αργότερα για τη σχέση τους: "σεξ, φαγητό, ναρκωτικά, ταξίδια, βιβλία. Ήθελε να τα ζήσει όλα και εγώ τα έζησα δίπλα του. Με έκανε να νιώθω πολύ προστατευμένη και ασφαλής" είχε πει σε ντοκιμαντέρ του ΒΒC η Kylie.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".