ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λέσλι Τζόρνταν: Νεκρός σε τροχαίο ο αγαπημένος ηθοποιός που γνωρίσαμε στο "Will and Grace" και το "American Horror Story"

Χθες έφυγε από τη ζωή ο κωμικός ηθοποιός Λέσλι Τζόρνταν, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε χάρη στα χιουμοριστικά βίντεο που ανέβαζε κατά τη διάρκεια των lockdown.

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, συγγραφέας και τραγουδιστής, Λέσλι Τζόρνταν, περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στο "Will & Grace” και το "American Horror Story”, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Σύμφωνα με το TMZ, οδηγούσε στο Χόλιγουντ το πρωί της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητό του συνετρίβη με ένα κτίριο, εξαιτίας ενδεχομένως κάποιου έκτακτου προβλήματος υγείας.

Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1955 στην Τσατανούγκα του Τενεσί, ο μικροκαμωμένος Τζόρνταν (με ύψος 1,5 μ.) χάραξε μια σπουδαία καριέρα στην τηλεόραση παίζοντας μικρούς ρόλους που συχνά όμως έκλεβαν την παράσταση. Η καριέρα του μετρούσε πολλές δεκαετίες, είχε παίξει στο "The Help”, το "The Cool Kids” και πιο πρόσφατα στο "Call me Kat”, ενώ το 2006 κέρδισε Emmy ερμηνείας σε κωμική σειρά για τον ρόλο του στο Will and Grace.

Συμμετείχε επίσης σε τηλεοπτικές σειρές, όπως Ally McBeal, Ugly Betty, Lois & Clark: The New Adventures of Superman.

Στο American Horror Story του Ryan Murphy έπαιξε τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες σε τρεις διαφορετικές σεζόν, το "Coven”, το "Roanoke” και το "1984”.

Το 2020 κέρδισε εκατομμύρια followers στα social media, χάρη στα χιουμοριστικά viral βίντεο που δημοσίευε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Υπήρξε σημαντική μορφή για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, έχοντας κερδίσει μάλιστα το βραβείο GALECA: The Society of LGBTQ Entertainment Critics’ Timeless Star το 2021. Κατά τη διάρκεια της κρίσης του AIDS, συμμετείχε σε πρότζεκτ για την αντιμετώπιση της κρίσης και την αλληλεγγύη σε παθόντες, όπως τα AIDS Project Los Angeles και Project Angel Food.

Πώς τον αποχαιρέτησε το Χόλιγουντ

Σε ένα Instagram post, η τραγουδίστρια και καλή του φίλη, Ντόλι Πάρτον έγραψε: "Είμαι τόσο πληγωμένη και σοκαρισμένη, σαν να έχω χάσει συγγενή μου. Ξέρω ότι οι άνθρωποι πάντα λένε ‘θα μας λείψει’ αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν γινόταν να είναι περισσότερο αλήθεια. Θα λείψει σε όλους όσους τον ήξεραν προσωπικά και σε όσους διασκέδαζε”.

Στο Instagram εξέφρασε τα συλλυπητήρια της και η συμπρωταγωνίστριά του στο Will and Grace, Megan Mullally: "Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Λέσλι ήταν σίγουρα ένας από τους σπουδαίους. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πολύ αυτή την έκφραση και δεν είμαι σίγουρη ότι ταιριάζει πάντα. Δεν υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που να είναι πραγματικά σπουδαίοι σε κάτι. Αλλά ο Λέσλιήταν αψεγάδιαστα αστείος, ένας βιρτουόζος της κωμωδίας”, είπε μεταξύ άλλων.

Ο πρωταγωνιστής του Big Bang Theory, Τζιμ Πάρσονς, έγραψε ότι ο Λέσλι ήταν "τόσο άνθρωπος του κόσμου, όσο και απόλυτος άγγελος”. "Ήταν απίστευτα αστείος και είχε τόσο βαθιά συναισθήματα που έκανε τους πάντες γύρω του να νιώθουν αγάπη. Έχω σοκαριστεί και οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο στεναχωρημένος είμαι, αλλά είμαι εξίσου ευγνώμων που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν” ανέφερε.


Η Michelle Pfeiffer μίλησε για τα χιουμοριστικά βίντεο που τον έκαναν διάσημο στο Instagram και χάρισαν διασκέδαση στον κόσμο, που περνούσε δύσκολα κατά την πανδημία. "Μόλις έμαθα τα τραγικά νέα για τον αγαπημένο Leslie Jordan” έγραψε στο Instagram. "O Leslie ήταν φως για τόσους πολλούς. Έδινε γενναιόδωρα στον κόσμο την αγάπη και το χιούμορ του, ειδικά κατά τη διάρκεια των lockdown, μία από τις πιο μοναχικές στιγμές μας. Έζησε κάθε μέρα για να δίνει χαρά σε όποιον τον γνώριζε” κατέληξε.

Read Next

16 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη

Η ηθοποιός έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο, συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: "Γίνεται πόλεμος κατά των γυναικών και οι γυναίκες εξακολουθούν να δίνουν τις πιο βασικές μάχες για τις ελευθερίες τους"

"Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. "Και βλέπουμε γυναίκες και παιδιά ολοένα και περισσότερο στην πρώτη γραμμή" είπε η Αμάλ.

16 Απρ 2024

Καιρός-Πάσχα: Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για το Πάσχα

Χαλάει τα σχέδια ο καιρός το Πάσχα 2024. Τα προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν κακοκαιρία.

16 Απρ 2024

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά: Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Κατάφερε να συνδυάσει άρτια πολλά εντυπωσιακά κομμάτια.

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024
16 Απρ 2024

"Είναι Μοιραίο": Το πρώτο single του μουσικού ντουέτου SORITES

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο", σε μουσική και στίχους του Αντρέα Λάσου.