ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Αντζελίνα Τζολί θα ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας

Η χολιγουντιανή σταρ αναμένεται να υποδυθεί την σπουδαιότερη σοπράνο του κόσμου στην νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη Pablo Larrain.

Μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις της επαγγελματικής της καριέρας αναμένεται να αντιμετωπίσει η Αντζελίνα Τζολί. Η χολιγουντιανή ηθοποιός είπε το μεγάλο "ναι" και αναλαμβάνει δράση να υποδυθεί όσο το δυνατόν πιο πειστικά την κορυφαία υψίφωνο του 20ου αιώνα, Μαρία Κάλλας.

Σε σενάριο που υπογράφει ο δημιουργός της σειράς "Peaky Blinders" Στίβεν Νάιτ, η νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν, "Maria", θα αφηγηθεί "την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας του κόσμου", αναβιώνοντας τις τελευταίες ημέρες της Ελληνίδας ντίβας στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο 46χρονος σκηνοθέτης, ο οποίος υπογράφει επίσης την επιτυχημένη ταινία "Spencer", με το νέο βιογραφικό του φιλμ πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα από τα σημαντικότερα όνειρα της ζωής του, συνδυάζοντας το πάθος του για τον κινηματογράφο και την αγάπη του για την όπερα. "Η ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα όνειρο. Το να το κάνω αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο" τόνισε μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις του για την πολυαναμενόμενη ταινία.

Με την σειρά της, η πρωταγωνίστρια "Maria" δηλώνει "ενθουσιασμένη" και "έτοιμη" να μεταφέρει την σπουδαία κληρονομία της πολυτάραχης ζωής της κορυφαίας σοπράνο στην μεγάλη οθόνη. "Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη απέναντι στη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας Κάλλας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Πάμπλο Λαρέν είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω απεριόριστα εδώ και καιρό" επισήμανε η Αντζελίνα Τζολί.

Η Μαρία Κάλλας, η οποία λατρεύτηκε από το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο για τις εξαιρετικές μελοδραματικές ικανότητες της, την μουσικότητα αλλά και την έκταση της φωνής της, στην προσωπική της ζωή δεν κατάφερε να γνωρίσει την ίδια αίγλη αγάπης και λατρείας. Παρά τον πολυετή γάμο της με τον επιχειρηματία Τζιοβάνι Μπατίστα Μενεγκίνι, η πιο εμβληματική ερωτική σχέση που σημάδεψε την ζωή της μεγάλης ντίβας ήταν χωρίς αμφιβολία εκείνη με τον Έλληνα εφοπλιστή, Αριστοτέλη Ωνάση. Ένας έρωτας γεμάτος πάθος, πλούτη και λάμψη κατέληξε σε ένα τραγικό τέλος γεμάτο πόνο και δυστυχία για την θρυλική άρια "casta diva", η όποια καταβάλλοντας σημαντικές προσπάθειες να ξεπεράσει τα προσωπικά της προβλήματα οδηγείται στην εγκατάλειψη της μεγαλειώδους καλλιτεχνικής πορείας της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.