ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γκουίνεθ Πάλτροου- Μπεν Άλφεκ: γιατί ακόμα τους ρωτάνε για το ειδύλλιο τους;

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπεν Άλφεκ ήταν ένα από τα hot ζευγάρια των 90' s!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπεν Άλφεκ γνωρίστηκαν το 1997, ανερχόμενοι τότε ηθοποιοί του Χόλιγουντ και οι δύο. Ήταν η τύχη που τους έφερε κοντά; Όχι, ήταν ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν που τους κάλεσε σε ένα πάρτυ του προκειμένου να σπάσει ο πάγος, πριν παίξουν στην ταινία "Ερωτευμένος Σαίξπηρ" με συμπρωταγωνιστή τους τον Τζόζεφ Φάινς. Μια ταινία- σταθμός για την Γκουίνεθ αφού και τον Άφλεκ γνώρισε, αλλά και -κυρίως- πήρε Όσκαρ για την ερμηνεία της.

Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν είχε βοηθήσει πολύ την Πάλτροου να ξεκινήσει την καριέρα της, ήταν όμως κι εκείνη ανάμεσα στα θύματα του, καθώς είχε προσπαθήσει να την πλησιάσει ερωτικά, όταν ήταν μόλις 22 ετών και σε σχέση με τον Μπραντ Πιτ. Ο Πιτ μάλιστα την είχε υπερασπιστεί ορθώνοντας το ανάστημά του προς τον πανίσχυρο παραγωγό.

Αργότερα το ζευγάρι θα αρραβωνιαζόταν αλλά θα χώριζε. Κι όχι μόνο αυτό. Ο χωρισμός απογοήτευσε και τους γονείς της, ιδίως τον πατέρα της που τον έβλεπε τον Μπραντ Πιτ σαν γιό του. Έτσι, πολλοί πίστεψαν πως ο Άφλεκ ήταν απλώς ένα rebound για την Γκούινεθ. Οι γονείς της πάντως δεν ξετρελάθηκαν ποτέ για τον Άφλεκ. "Εκτιμούσαν ότι ήταν πολύ έξυπνος, πολύ ταλαντούχος και πως είχε επίσης χιούμορ, αλλά δεν ήταν σε φάση της ζωής του που θα μπορούσε να είχε μια σχέση. Έτσι, δεν είχαν πρόβλημα όταν χωρίσαμε" είπε με νόημα εκείνη σε συνέντευξή της.

Όταν σε μια εκπομπή τούς είχαν ρωτήσει ξεχωριστά ποιος θα ήταν το ιδανικό ταίρι για τον άλλο, ο Άφλεκ απάντησε "μάλλον κάποιος σαν τον πατέρα της" και εκείνη είπε αστειευόμενη "οποιαδήποτε σερβίρει παγωμένη μπύρα φορώντας μπικίνι", αλλά μάλλον καταλαβαίνουμε τι εννοούσε.

Το ζευγάρι συμπρωταγωνίστησε και στην ταινία Bounce. Κι ενώ αρχικά φαινόντουσαν ερωτευμένοι και αγαπημένοι, με τους φαν τους να ενθουσιάζονται για τη σχέση τους, τελικά χώρισαν το 2000. "

Ο Μπεν δυσκολεύει τον εαυτό του. Έχει διάφορα θέματα, ξέρετε, αλλά είναι φοβερός τύπος. Ελπίζω να τα ξεμπερδέψει. Νομίζω ότι είχαμε διαφορετικό σύστημα αξιών" είχε δηλώσει μετά τον χωρισμό τους η Γκούινεθ, που πάντοτε είναι ανοιχτή να μιλήσει για τις σχέσεις της. Ενώ σε ραδιοφωνική εκπομπή, πολύ αργότερα, θα χαρακτήριζε τη σχέση της με τον Άφλεκ σαν ένα "μάθημα", όπως αυτά των πρώτων σχέσων των νέων που προσπαθούν ακόμη να λύσουν ψυχαναλυτικά ζητήματα με τους γονείς τους.

Μετά από πολλά χρόνια έχοντας πλέον οικογένειες και οι δύο έγιναν... γείτονες. Και η Γκούινεθ είχε να πει τα καλύτερα για την Τζένιφερ Γκάρνερ, την πρώην σύζυγο του Άφλεκ με την οποία εκείνος απέκτησε τρία παιδιά. "Είναι τόσο όμορφη και ζεστή, αλλά και υπέροχη μαγείρισσα και τέλεια μαμά" είχε πει η Γκούινεθ.

Η Γκούινεθ, έπειτα από τη σχέση της με τον Άφλεκ γνώρισε τον βρετανό τραγουδιστή Κρις Μάρτιν, με τον οποίο παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά.

Ο Άφλεκ αμέσως μετά την Γκουίνεθ άρχισε να βγαίνει με την Τζένιφερ Λόπεζ με την οποία αρραβωνιάστηκαν αλλά χώρισαν, για να συνεχίσει εκείνος με την Γκάρνερ. Λέγεται πως ήταν ακόμη με την Λόπεζ όταν γνώρισε την Γκάρνερ, ενώ η Γκάρνερ πήρε διαζύγιο από τον πρώτο της άντρα για να είναι με τον Άφλεκ. Ωστόσο, τελικά το ζευγάρι χώρισε και ενώ ο Άφλεκ είχε κάνει κάποιες σχέσεις, τελικά οδηγήθηκε και πάλι στην αγκαλιά της Λόπεζ, με την οποία παντρεύτηκαν φέτος. Μάλιστα η Γκούινεθ είχε κάνει και σχόλιο όταν εκείνος ανάρτησε την φωτογραφία του γάμου τους. "Είστε τόσο χαριτωμένοι" έγραψε.

Μπερδευτήκατε; Όχι ελπίζουμε. Γιατί και η Γκούινεθ συνέχισε τη ζωή της μετά τον Κρις Μάρτιν και παντρεύτηκε τον παραγωγό Μπραντ Φόλσακ, στο πλευρό του οποίου δηλώνει ιδίαιτερα ευτυχής. Δεν θα σχολιάσουμε (πολύ) ότι τον λένε κι εκείνον Μπραντ.

Παρότι όμως έχουν χωρίσει τόσα πολλά χρόνια, οι δημοσιογράφοι ρωτάνε ακόμα την Γκούινεθ για τη σχέση της με τον Άφλεκ. Ίσως γιατί ο κόσμος τους αγάπησε τόσο πολύ μαζί. Ίσως γιατί η ζωή κύκλους κάνει;

Aκολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.