ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ράσελ Κρόου: Δωρίζει 5 χιλιάδες λίρες για καλό σκοπό

Η αναπάντεχη προσφορά του ηθοποιού σε βιβλιοπωλείο του Νόργουιτς.

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι από το Νόργουιτς της Αγγλίας, όταν έλαβε δωρεά ύψους 5 χιλιάδων λιρών με σκοπό να σώσει την επιχείρησή του από την πλήρη οικονομική κατάρρευση. Η Λέαν Φριντ και ο σύζυγός της Νταν διατηρούν την τελευταία δεκαετία ένα συνοικιακό βιβλιοπωλείο κοντά στο σπίτι τους, παρέχοντας δραστηριότητες και βιβλία κυρίως για παιδιά. Η εποχή της πανδημίας, ωστόσο, ανάγκασε το ζευγάρι να κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα την επιχείρηση του, αντιμετωπίζοντας πλέον σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε την Φριντ να ζητήσει οικονομική ενίσχυση από την τοπική κοινωνία, ξεκινώντας ένα μικρό έρανο με στόχο τις 15 χιλιάδες λίρες.

Χωρίς να έχουν περάσει περισσότερες από πέντε ώρες έπειτα από την ανακοίνωση της Φριντ για οικονομική βοήθεια στα social media, κατάφεραν να συγκεντρώσουν το 1/3 του συνολικού στόχου με μια και μόνο δωρεά. Η τελευταία συνοδευόταν από το όνομα του Ράσελ Κρόου, με την βρετανική οικογένεια να θεωρεί πως επρόκειτο για μια πολύ "ακριβή φάρσα". "Ο σύζυγός μου και εγώ σοκαρίστηκαμε, μείναμε έκπληκτοι και ενθουσιαστήκαμε. Άρχισα να τσιρίζω. Όμως εκτός από την γενναιόδωρη προσφορά του ηθοποιού, πολλοί ακόμα άνθρωποι που έχουν πει τόσα υπέροχα πράγματα για το "Bookbugs and Dragon Tales" ήταν τόσο γενναιόδωροι και μας έκαναν να νιώσουμε πολύτιμοι" ανέφερε η Φριντ στο πρακτορείο ειδήσεων "Sky News".

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, η δωρεά αυτή προέκυψε έπειτα από ένα retweet μέσω ενός διαδικτυακού φίλου που τον γνωρίζουν ελάχιστα και απλώς πρόσθεσε στα σχόλια της δημοσίευσης το όνομα του χολιγουντιανού αστέρα. "Αμφιβάλλω εάν ποτέ θα επισκεφτεί το μικρό μας βιβλιοπωλείο, αλλά ποιος ξέρει αν βρεθεί ποτέ στα μέρη μας, ίσως θελήσει να μάθει που έκανε μια τόσο σπουδαία και γενναιόδωρη προσφορά" επισήμανε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.