ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

The Idol: Η "πιο βρώμικη" ιστορία αγάπης του Χόλιγουντ, έχει πρωταγωνιστές τους Lily Rose Depp και The Weeknd

Κυκλοφόρησε το 3ο trailer της σειράς και είναι καθηλωτικό.

Είναι η σειρά που περιμένουμε: Μια σειρά με πολλά υποσχόμενη πλοκή που θα αφορά στο παρασκήνιο της μουσικής βιομηχανίας, όπου ένας γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτης μιας cult αίρεσης αναπτύσσει μια περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο είδωλο της pop.

Με βασικούς συντελεστές τον δημιουργό του Euphoria, Sam Levinson, τον αναγνωρισμένο μουσικό Abel "The Weeknd" Tesfaye και τον συνεργάτη του τραγουδιστή στην παραγωγή Reza Fahim, η σειρά με θέμα τη μουσική βιομηχανία θα ακολουθήσει μια ανερχόμενη ποπ σταρ (Lily-Rose Depp), η οποία κάνει σχέση με έναν γκουρού αυτοβοήθειας (The Weeknd). Σύντομα μαθαίνει ότι ο γκουρού αυτοβοήθειας έχει έναν πολύ πιο σκοτεινό ρόλο στη βιομηχανία.

Το The Idol, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως "η πιο βρώμικη ιστορία αγάπης σε όλο το Χόλιγουντ", θα δει τον χαρακτήρα της κόρης του Johnny Depp να μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην τροχιά του γκουρού αυτοβοήθειας - και στην αίρεση της οποίας ηγείται.

Η πρώτη ματιά επικεντρώνεται κυρίως σε πλάνα από πάρτι του Χόλιγουντ, ατελείωτους δίσκους κοκαΐνης και αποπλάνηση.

Τον Απρίλιο, το HBO ανακοίνωσε την ολική επαναφορά του The Idol, το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί ως σειρά έξι επεισοδίων. "Η δημιουργική ομάδα του The Idol συνεχίζει να χτίζει, να βελτιώνει και να εξελίσσει το όραμά της για τη σειρά και έχουν ευθυγραμμιστεί σε μια νέα δημιουργική κατεύθυνση", δήλωσε εκπρόσωπος του HBO στο Deadline. "Η παραγωγή θα προσαρμόσει ανάλογα το καστ και το συνεργείο για να εξυπηρετήσει καλύτερα αυτή τη νέα προσέγγιση της σειράς", συνέχισε η εκπρόσωπος. "Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα".

Το τρίτο trailer μπορούμε να πούμε πως είναι ίσως το πιο καθηλωτικό από τα προηγούμενα δύο, προετοιμάζοντάς μας κατάλληλα για το τι πρόκειται να απολαύσουμε στην οθόνη μας.

Read Next

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".