ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πιρς Μπρόσναν: Ασφαλιστικά μέτρα σε εμμονική θαυμάστρια που του έδωσε "δύο παράξενα σημειώματα"

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η γυναίκα αναζητούσε άλλον Χολιγουντιανό αστέρα αρχικά, όμως έπειτα ξεκίνησε να παρακολουθεί στενά τον Μπρόσναν και την οικογένεια του.

"Θύμα" μιας τρομακτικής σύμπτωσης βρέθηκε να είναι ο Πιρς Μπρόσναν όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπου παρουσιάστηκε για να καταθέσει την δική του πλευρά έπειτα από αίτημα του να εκδώσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μιας γυναίκας, η οποία παρακολουθούσε στενά τον ίδιο και την οικογένεια του. Ο εμβληματικός "Τζέιμς Μποντ" λίγους μήνες νωρίτερα εμφανίστηκε στις αστυνομικές αρχές ζητώντας από τον σερίφη της κομητείας την απομάκρυνση ενός stalker έξω από το σπίτι του στο Μαλιμπού, καθώς η παρουσία του είχε γίνει ιδιαίτερα ενοχλητική σε κάθε κίνηση της οικογένειας.

Όπως εξήγησε ο χολιγουντιανός σταρ στο δικαστήριο, όταν η παρουσία της έγινε αισθητή και επίμονη εκείνος την πλησίασε και την ρώτησε εάν ψάχνει κάποιον και βρίσκεται συνεχώς παρκαρισμένη έξω από την παραθαλάσσια κατοικία τους. "Αρχικά, μου είπε ότι αναζητούσε να μάθει που μένει ο Ντικ Βαν Ντάικ, είχε και ένα τατουάζ του στο χέρι της. Όμως, όταν ανακάλυψε εμένα και την οικογένεια μου, εγκαταστάθηκε μπροστά στο σπίτι μας, περιμένοντας κάθε μας κίνηση μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο της" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, προσθέτοντας στην συνέχεια "Μου έδωσε δύο παράξενα σημειώματα, στα όποια έγραφε πως χρειαζόταν 1500 δολάρια για να αλλάξει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της και το άλλο είχε ένα πορτρέτο μου που είχε ζωγραφίσει πιθανότατα μόνη της".

Ο 69χρονος αστέρας αρνούμενος προφανώς να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε επιθυμία της, απευθύνθηκε στις τοπικές αρχές προκειμένου να την απομακρύνουν το συντομότερο δυνατό από το σπίτι του. Οι αστυνομικοί παρά την σύσταση στην γυναίκα, εξήγησαν στον Μπρόσναν πως ήταν αδύνατο να επιβάλλουν σε έναν πολίτη να μετακινηθεί από τον δρόμο, απλώς και μόνο επειδή είναι παρκαρισμένος έξω από την κατοικία του ηθοποιού, συνιστώντας μάλιστα σε αυτόν να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα. Ακολουθώντας τις οδηγίες των αστυνομικών, ο σταρ υπέβαλε αίτηση ασφαλιστικό μέτρων εναντίον της γυναίκας, η οποία καλείται να βρίσκεται τουλάχιστον 400 μέτρα μακριά από τον ίδιο, την σύζυγό του, Κίλι Σέι Σμιθ και τους δύο γιούς του, Πάρις και Ντίλαν.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.