ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άντονι Μπουρντέν: "Δεν ζηλεύω που ήσουν με άλλον άντρα. Αλλά ήσουν απερίσκεπτη με την καρδιά μου. Την ζωή μου"

Ένα νέο βιβλίο για την ζωή του κολασμένου σεφ Άντονι Μπουρντέν, ρίχνει φως στις τελευταίες οδυνηρές μέρες που οδήγησαν στην αυτοκτονία του. Και ένας από αυτούς- όπως υπονοεί ήταν η Άζια Αρζέντο.

Μία νέα βιογραφία ρίχνει φως στις τελευταίες οδυνηρές μέρες που οδήγησαν στον θάνατο του Άντονι Μπουρντέν.

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Τσαρλς Λίρσεν για τον σεφ, συγγραφέα και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών με τίτλο "Down and Out in Paradise: The Life of Anthony Bourdain", κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου και αποσπάσματά του δημοσιεύθηκαν στους "New York Times".

Το βιβλίο περιλαμβάνει μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Μπουρντέν, ο οποίος αυτοκτόνησε στις 8 Ιουνίου 2018, τις τελευταίες του μέρες.

"Μισώ τους θαυμαστές μου. Μισώ να είμαι διάσημος. Μισώ τη δουλειά μου" έγραψε ο σεφ σε μήνυμα προς την εν διαστάσει σύζυγό του Οτάβια Μπουζία Μπουρντέν προσθέτοντας: "Είμαι μόνος και ζω σε διαρκή αβεβαιότητα". Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2007-2016 και απέκτησε μία κόρη, την Αριάν, 15 ετών.

Το βιβλίο αναφέρεται επίσης στην ταραγμένη σχέση του Μπουρντέν με την 'Αιζα Αρζέντο , με την οποία είχε σχέση για περίπου δύο χρόνια μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του.

Η ηθοποιός – σκηνοθέτης Άζια, ήταν η τελευταία σχέση της ζωής του και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, ότι τον αποξένωσε από τους στενούς φίλους του και συνέβαλε στην κατάθλιψη και την αυτοκτονία του.

Στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους, και οι δύο φέρονται να είχαν ενοχληθεί από στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους αφορούσαν. Συγκεκριμένα, η 48χρονη σήμερα Αρζέντο είχε φωτογραφηθεί να χορεύει με τον Γάλλο ρεπόρτερ Χιούγκο Κλέμεντ στο λόμπι του Hotel de Russie στη Ρώμη.

Αυτό είχε ενοχλήσει τον σεφ, κυρίως επειδή σε αυτό το ξενοδοχείο η ηθοποιός είχε μείνει μαζί του. Στο μήνυμα που της έστειλε μόλις είδε τη φωτογραφία της με τον ρεπόρτερ έγραψε: "Είμαι καλά. Δεν είμαι εμπαθής. Δεν ζηλεύω που ήσουν με άλλον άντρα. Δεν έχω την κυριότητά σου. Είσαι ελεύθερη. Όπως είπα. Όπως υποσχέθηκα. Όπως πραγματικά εννοούσα. Αλλά ήσουν απρόσεκτη. Ήσουν απερίσκεπτη με την καρδιά μου. Τη ζωή μου". Η Άζια απάντησε: "Δεν μπορώ να το αντέξω αυτό" και ο σεφ τη ρώτησε: "Μπορώ να κάνω κάτι;"

Η βιογραφία έχει ήδη επικριθεί από τηνΑρζέντο, αλλά και από μέλη της οικογένειας και τους φίλους του Μπουρντέν. Ίσως γι΄αυτό να έχει κασι ενδιαφέρον.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.