ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπλέικ Λάιβλι: "Φρικάρεις εμένα και τα παιδιά μου"

Η Μπλέικ Λάιβλι χρησιμοποίησε ένα πολύ έξυπνο τρικ για να ξεφορτωθεί για πάντα τους παπαράτσι.

Πριν από λίγες ημέρες η Blake Lively έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η ηθοποιός περιμένει το τέταρτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον συνάδελφό της, Ryan Reynolds, και παρότι το ευτυχές γεγονός δεν είχε γίνει γνωστό, η εμφάνισή της στη 10η Ετήσια Σύνοδο Κορυφής Power Women του Forbes, έκανε τους παπαράτσι να αναζητούν ένα ακόμη φωτογραφικό κλικ, για να τροφοδοτήσουν τα lifestyle περιοδικά.

Μετά το event, φωτογράφοι βρίσκονται έξω από το σπίτι της οικογένειας, προσδοκώντας ότι θα πετύχουν το ζεύγος σε κάποιο τρυφερό ενσταντανέ ή την Blake Lively να προτάσσει την κοιλιά της εν αναμονή του πελαργού.

Σήμερα, η Blake Lively, θέλοντας να βάλει τέλος στο κυνήγι των παπαράτσι, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στις οποίες όχι απλά διακρίνεται η εγκυμοσύνη της, αλλά η κοιλίτσα της βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες ποζάρει με ολόσωμο μαγιό, σε άλλες χαϊδεύει ξαπλωμένη την κοιλιά της, ενώ σε άλλες ποζάρει αφήνοντας ακάλυπτη την κοιλιά της, δείχνοντας στους θαυμαστές της -αλλά και τους παπαράτσι- πόσο έχει φουσκώσει.

Η ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους επιθυμούν να τραβήξουν φωτογραφία την ίδια, αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά της. "Ακολουθούν φωτογραφίες της εγκυμοσύνης μου στην πραγματική ζωή, οπότε οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για μια φωτογραφία να με αφήσουν ήσυχη. Με φρικάρεις εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους άλλους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό. Ευχαριστώ όσους κάνουν unfollow λογαριασμούς που δημοσιεύουν τα πρόσωπα παιδιών, αλλά και τα ΜΜΕ που έχουν στην πολιτική τους να μην προβάλλουν παιδιά".

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την 7χρονη Τζέιμς, την 5χρονη Ινές και την 2χρονη Μπέτι.

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.