ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι αισθητικές επεμβάσεις, τα εγγόνια, η Σία, ο καρκίνος αλλά και το δικαίωμα στον έρωτα

Η Ελληνίδα πολιτικός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε για όλους και για όλα.

Ντόρα μπακογιάννη NDP

Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την πρωινή εκπομπή του Alpha "Happy Day" παραχώρησε συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας για όλους και για όλα. Η Ελληνίδα πολιτικός με εξομολογητική διάθεση έκανε μια εκτενή αναφορά στην προσωπική της ζωή, χωρίς φυσικά να παραλείψει τα δρώμενα της επαγγελματικής της καριέρας. Σε χαλαρή διάθεση και με αφοπλιστικό ύφος, η βουλευτής της ΝΔ εξήγησε αρχικά πως είναι μεταξύ άλλων μια "κλασσική γιαγιά", κάτι που δεν προσπαθήσει ποτέ να κρύψει.

Με τρολάρουν τα εγγόνια μου, ακόμα και το μικρό που είναι 4,5 για την προφορά μου

"Είμαι η κλασική γιαγιά και δεν το κρύβω. Είμαι μια τραγική χαζογιαγιά. Επειδή έκανα τα παιδιά μου πάρα πολύ νωρίς, ήμουν 21 και 22, είχα πάντα την αίσθηση πάντα ότι έχασα σημαντικό διάστημα της ζωής μου. Τώρα λοιπόν βλέπω φάσεις στη ζωή των εγγονιών μου που απολαμβάνω… Με τρολάρουν τα εγγόνια μου, ακόμα και το μικρό που είναι 4,5 για την προφορά μου. Έρχεται και μου λέει "γιαγιά σου έφερα σοκολατάκι”, με το παχύ sh. Είμαι πιο λάσκα. Κάνω περισσότερο αυτά που τους αρέσουν, δε θα πεθάνω αν δε φάνε φακές, δε με νοιάζει αν ανέβουν όλα μαζί στους καναπέδες. Αυτό όταν ήμουν 30 ήταν η απόλυτη καταστροφή. Τώρα δε με νοιάζει. Μια φορά, είχε μπει η Αλεξία στο σπίτι και με είδε να παίζω στους καναπέδες μαξιλαροπόλεμο με τα παιδιά και παθαίνει υστερία, "αν εγώ το έκανα αυτό, δε θα είχε μείνει κεραμίδι’’" σχολίασε χαρακτηριστικά για την σχέση της με τα εγγόνια της.

Με αφορμή την αναφορά της στα μέλη της οικογένειας της, η Ντόρα Μπακογιάννη ερωτήθηκε για την σχέση της με την σύζυγό του γιου της, Σία Κοσιώνη, υπογραμμίζοντας ευθέως: "Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τη λατρεύω τη Σία. Έχει έναν χαρακτήρα χαρά Θεού, είναι ένα κορίτσι που λέει αγάπα με το καλημέρα. Είναι τρομερή μάνα. Δεν υπάρχει. Νομίζω είναι ένας μύθος οι κακές πεθερές. Οι πεθερές αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν τη Σία…πρέπει να είσαι ηλίθια πεθερά να τη σαμποτάρεις".

Δε θέλω να βγω απεριποίητη για λόγους αυτοσεβασμού

Αναφορικά με την πάντοτε περιποιημένη εμφάνιση της, η 68χρονη νομικός αποκάλυψε πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις, όχι όμως με σκοπό να "αλλάξει την ηλικία" της αλλά γιατί σέβεται την εικόνα που επιθυμεί να δείχνει στον κόσμο. "Δε θέλω να βγω απεριποίητη για λόγους αυτοσεβασμού αλλά και γιατί αν εγώ βγω απεριποίητη πέφτει η κυβέρνηση, αρχίζουν τα σχόλια όπως "Η Ντόρα σκοτώθηκε με τον Κυριάκο” κτλ. Βέβαια, στην ηλικία μου το να κάνεις γυμναστική δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά κυρίως υγείας. Μπότοξ έχω κάνει. Κάνεις αυτά που μπορείς να κάνεις, όχι για να αλλάξεις την ηλικία σου, αυτό είναι γελοίο" τόνισε.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, στάθηκε αφορμή για να βοηθήσει τους πάσχοντες με καρκίνο να μιλούν ανοιχτά για αυτό, αλλά και να μην παραλείπουν τους τακτικούς ιατρικούς ελέγχους. "Δέχτηκα ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο και αυτό μου έκανε πάρα πολύ καλό. Πιστεύω ψυχολογικά μου έκανε καλό, γιατί αυτή η αρρώστια έχει να κάνει και με την ψυχολογία. Πάρα πολλοί άνθρωποι σαν εμένα βρήκαν το θάρρος να βγουν να το πουν, γιατί στην Ελλάδα ο καρκίνος είναι μια λέξη που πολύ μεγάλο ποσοστό δεν τη λέει. Το ανακάλυψα τελείως τυχαία. Πήγα σε μια πολύ νέα κοπέλα, διαβητολόγο που μου ζήτησε κάποιες εξετάσεις και της φάνηκε κάτι περίεργο στα αποτελέσματα. Σίγουρα φοβάσαι. Δε σου αρέσει η ιδέα ότι αύριο η ζωή σου μπορεί να τελειώσει" κατέληξε συνειδητοποιημένη.

Είσαι τυχερός όταν σου δίνεται η δυνατότητα να ερωτευτείς δυο φορές στη ζωή

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τύχη που της επέτρεψε να ερωτευτεί για δεύτερη φορά στην ζωή της, μετά τον πρόωρο θάνατο του πρώτου συζύγου της, Παύλου Μπακογιάννη. "Παντρεύτηκα πάρα πολύ νωρίς. Ήμουν 20 ετών, από εκεί και πέρα τελείωσε η υπόθεση. Όταν έχασα τον Παύλο και μετά, ο κόσμος νομίζω ότι με φοβόταν πάρα πολύ. Με έβλεπαν ίσως ως Κρουέλα ντε Βιλ. Ο Ισίδωρος ήταν ο άνθρωπος που δε μάσησε. Είσαι τυχερός όταν σου δίνεται η δυνατότητα να ερωτευτείς δυο φορές στη ζωή" επισήμανε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.