ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν πόνεσαν τα πόδια της Zendaya απλώς έκατσε κάτω- κρατώντας πάντα το Emmy της

Οι εμφανίσεις υπερπαραγωγή... πονάνε και το ξέρουμε όλες.

Η Zendaya έδειχνε υπέροχη στην απονομή των τηλεοπτικών βραβείων Emmy φορώντας μαύρη τουαλέτα Valentino. Είχε κάθε λόγο να χαμογελάει αφού κέρδισε ακόμα ένα βραβείο για την ερμηνεία της στην σειρά του HBO Euphoria, κατακτώντας έτσι το ρεκόρ της πιο μικρής ηλικιακά ηθοποιού που έχει κερδίσει δύο Emmy στη καριέρα της.

Τι τα θες όμως; Ο πόνος από τα τακούνια είναι ο ίδιος για σταρ και κοινές θνητές. Έτσι, ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία στην οποία κάθετα πλέον κάτω, στον δρόμο με τη λεζάντα "όταν τα πόδια σου πονάνε αλλά έχεις τόσους λόγους να χαμογελάς. Ήταν υπέροχο, σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου".

Το Euphoria είναι ένα κοινωνικό δράμα που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2019 στο HBO και ακολουθεί τη ζωή της έφηβης Rue και άλλων μαθητών καθώς προσπαθούν να διαπραγματευθούν ζητήματα όπως τον έρωτα, τη φιλία, το σεξ, το τραύμα, τα social media, αλλά και τα ναρκωτικά. Η πρωταγωνίστρια μπαινοβγαίνει στον κόσμο των ναρκωτικών και του αλκόολ προσπαθώντας να ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα της που πέθανε χρόνια πριν από καρκίνο.

Στην ομιλία της η Zendaya δήλωσε πως "η μεγαλύτερη επιθυμία μου για το Euphoria είναι να βοηθήσει στη θεραπεία των ανθρώπων. Θέλω να ξέρετε πως όλοι όσοι έχετε αγαπήσει μια Rue ή έχει νιώσει όπως η Rue πως σας είμαι ευγνώμων για τις ιστορίες σας. Τις φέρω μέσα μου και μέσα της".

Η Zendaya ξεκίνησε τη διαδρομή της από παραγωγές της Disney όπως της τηλεοπτικής σειράς Shake it Up και της ταινίας Frenemies.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.