ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βασίλισσα Λετίσια: Φόρεσε την μεγαλύτερη τάση της νέας σεζόν στην πιο αναπάντεχη απόχρωση

Το ultra chic look που επίλεξε για να παρευρεθεί σε εκδήλωση μνήμης του Πάμπλο Πικάσο.

Γνωστή για τις κομψές και αριστοκρατικές ενδυματολογικές επιλογές της, η βασίλισσα της Ισπανίας δικαίως συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο καλοντυμένων γαλαζοαίματων γυναικών, προσφέροντας απλόχερα έμπνευση σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που επιθυμεί να παραμείνει ενημερωμένη στο κεφαλαίο Μόδα. Οι εμφανίσεις της είναι προσεκτικά μελετημένες, ενώ χωρίς να παρακάμπτει το βασιλικό dress code παρουσιάζει συνεχώς μοντέρνες και λιτές προτάσεις άλλοτε με βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας – τα οποία εύκολα μπορεί να βρει κανείς σε μεγάλες αλυσίδες ρούχων και μάλιστα σε λογικές τιμές – και άλλοτε με fashion items, που κυριαρχούν στα trends της εκάστοτε σεζόν.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Λετίσια σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση δίπλα στον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε, ανέδειξε μια από τις κορυφαίες τάσεις της φθινοπωρινής σεζόν. Η Ισπανίδα royal έδωσε το παρόν στην Μαδρίτη σε μια εκδήλωση μνήμης για τα 50 χρόνια από το θάνατο του εμβληματικού ζωγράφου της σύγχρονης τέχνης, Πάμπλο Πικάσο. Στην κατάμεστη αίθουσα του μουσείου "Reina Sofia", το ultra chic look της ξεχώριζε, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των fashion experts. Για την εν λόγω περίσταση, η βασίλισσα Λετίσια επίλεξε ένα elegant δερμάτινο φόρεμα στην γήινη απόχρωση του εκρού, το οποίο έφερε διακριτικά κεντητά μοτίβα και μια ασορτί ζώνη στην μέση.

Το φινετσάτο και απίστευτα trendy κομμάτι, που κατέκτησε τις πασαρέλες και αποπνέει δυναμική θηλυκότητα, κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο look της βραδιάς. Ολοκληρώνοντας την κομψή εμφάνιση της, η Λετίσια επίλεξε ένα ζευγάρι κόκκινες δερμάτινες γόβες και ασορτί τσάντα – clutch από την συλλογή της Carolina Herrera. Τα λαμπερά κρεμαστά σκουλαρίκια, που ήταν και το μοναδικό κόσμημα στο outfit, έδεναν αρμονικά τις στιλιστικές επιλογές της.

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.