ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη | Θα πλήρωνες 3.000 δολάρια για την πρώτη σειρά;

Με ένα αλμυρούτσικο αντίτιμο θέσεις ήταν διαθέσιμες και για το "απλό" κοινό.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε διοργανώθηκε ένα ιδιαίτερο event στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Ένα σόου στην trendy περιοχή του Meatpacking της πόλης, στο οποίο τόσο στην πασαρέλα, όσο και στο κοινό παρευρέθηκαν διάσημοι, μοντέλα, ηθοποιοί και άνθρωποι της Μόδας.

Στην πασαρέλα που έλαβε χώρα στον δρόμο έλαμψαν με την παρουσία τους η πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Γουίλιαμς, το supermodel των '90's Έλενα Κρίστενσεν, η Μπέλα Χαντίντ και πολλοί άλλοι. Ενώ στην πρώτη σειρά μπορούσε κανείς να δει την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τον σύζυγό της, τον Λιλ Νας X, αλλά και τη Σερένα Γουίλιαμς. Ανθρώπους που συνδυαστικά τα κοινωνικά τους δίκτυα μετέδιδαν εικόνες σε 240 εκ. ανθρώπους. Επιπλέον, στο event φυσικά υπήρχαν επίσης instagramers και youtubers.

Ωστόσο, εκτός από τους επίσημους προσκλημένους (293 σύμφωνα με πηγές), είχε κανείς τη δυνατότητα να παρευρεθεί πληρώνοντας εισιτήριο: 130 δολάρια για μια θέση στους όρθιους, 750 δολάρια στην τρίτη σειρά, 1.800 δολάρια στη δεύτερη σειρά και 3.000 δολάρια στην πρώτη σειρά, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Cut. Ενώ για τους παρευρισκόμενους υπήρχαν και μικρά δώρα, όπως μια τσάντα, ομπρέλες και άλλα. Κάποια εισιτήρια διατέθηκαν επίσης δωρεάν σε φοιτητές.

Τώρα ποιος θα πλήρωνε για μια τέτοια διοργάνωση; Οι λόγοι ποικίλλουν. Για κάποιους είναι μια πρωτότυπη εμπειρία- μια εξτραβαγκάντζα για να νιώσει κανείς το vibe της Νέας Υόρκης και να βγάλει μια καλή φωτογραφία, ίσως δίπλα- κοντά- ή απέναντι από κάποιον διάσημο ή ακόμα και πραγματικά για την εμπειρία. Για άλλους ήταν πραγματικά μια επαγγελματική ευκαιρία- είτε για να γνωρίσουν κόσμο της βιομηχανίας είτε γιατί τους ενδιέφερε να διοργανώσουν κάτι ανάλογο, όπως μια γυναίκα από την Κορέα που εργάζεται σε πολυκατάστημα.

Μπορεί να είναι υπερβολικό (δεν είναι καθόλου αν σκεφτεί κανείς το τίμημα για τις ξαπλώστρες στη Μύκονο) ή το αντίθετο: ίσως ένας τρόπος να "εκδημοκρατιστούν" τα σόου οι θέσεις των οποίων δεν θα είναι διαθέσιμες μόνο για τους celebrities και τους γόνους των καλών οικογενειών, αλλά θα είναι προσβάσιμες και σε όσους ενδιαφέρονται αληθινά για ένα σόου μόδας πληρώνοντας βέβαια το αντίτιμο.

Read Next

16 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη

Η ηθοποιός έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο, συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: "Γίνεται πόλεμος κατά των γυναικών και οι γυναίκες εξακολουθούν να δίνουν τις πιο βασικές μάχες για τις ελευθερίες τους"

"Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. "Και βλέπουμε γυναίκες και παιδιά ολοένα και περισσότερο στην πρώτη γραμμή" είπε η Αμάλ.

16 Απρ 2024

Καιρός-Πάσχα: Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για το Πάσχα

Χαλάει τα σχέδια ο καιρός το Πάσχα 2024. Τα προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν κακοκαιρία.

16 Απρ 2024

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά: Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Κατάφερε να συνδυάσει άρτια πολλά εντυπωσιακά κομμάτια.

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024
16 Απρ 2024

"Είναι Μοιραίο": Το πρώτο single του μουσικού ντουέτου SORITES

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο", σε μουσική και στίχους του Αντρέα Λάσου.