ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Υπάρχει κάτι πιο μαγικό από το κελάηδισμα των πουλιών;

"The Birdsong Project" ονομάζεται το έργο που γιορτάζει με τη συμμετεχή σπουδαίων καλλιτεχνών τη μεγάλη τέχνη των πουλιών και της φύσης.

Το "The Birdsong Project" είναι ένα εγχείρημα που οργανώνει η Audubon Society ως "εορτασμό της χαράς και των μυστηρίων του κελαηδήματος" μέσω εικαστικών τεχνών, μουσικής και ποίησης. Πριν λίγο καιρό, στο πλαίσιο του εγχειρήματος, ηχογραφήθηκε η σύνθεση "In The Gale (Στη Θύελλα)" της βραβευμένης με Grammy Βρετανής συνθέτριας Anna Clyne, η οποία συνδυάζει τον φημισμένο Αμερικανό τσελίστα Υο-Υο Ma με κελαηδήματα πουλιών.


Η ηχογράφηση έγινε για το Volume II του "For the Birds: The Birdsong Project".

"Το " The Birdsong Project” είναι μια κοινότητα αφιερωμένη στην προστασία της ζωής των πτηνών και στον εορτασμό της χαράς και των μυστηρίων του κελαηδήματος. Πιστεύουμε ότι τα πτηνά είναι πολύτιμα και πηγή έμπνευσης και σημαντικά για τον κόσμο μας. Ότι ένας κόσμος χωρίς πουλιά θα ήταν ένα κόσμος χωρίς ελευθερία και πέταγμα και τραγούδι. Πιστεύουμε ότι τα πουλιά μετράνε. Κινδυνεύουν. Και χρειάζονται τη βοήθειά μας" σημειώνουν από την Audubon Society.



Στο βίντεο το οποίο σκηνοθέτησε ο Ryan Booth, ο Yo-Yo Ma, μόνος με το βιολοντσέλο του σε ένα δασωμένο τοπίο, ερμηνεύει τη συναισθηματικά έντονη μουσική σύνθεση μαζί με μια χορωδία από κάποιους από τους πιο προικισμένους τραγουδιστές της φύσης.

"Σε συνεργασία με ορισμένους από τους σπουδαιότερους μουσικούς, καλλιτέχνες και ηθοποιούς του κόσμου, το "For The Birds: The Birdsong Project" είναι ένα όλο τέχνη box set με 20LPs, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 200 tracks πρωτότυπης μουσικής και ποίησης που συνδέεται με τα πουλιά.


Το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις αυτής της συλλογής θα ωφελήσει ευθέως την αποστολή της National Audubon Society να προστατέψει τα πουλιά και τα μέρη που χρειάζονται, σήμερα, αύριο και για όλο το μέλλον μας" προσθέτουν.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.