ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντάνιελ Κρεγκ: Είναι ο καλύτερος Ηρακλης Πουαρό;

Η επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Μπενουά Μπλανκ στην ταινία του Ράιαν Τζόνσον "Glass Onion: A Knives Out Mystery", αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο άξιος διάδοχος του Τζέιμσ Μποντ αλλά και του Ηρακλή Πουαρό.

Η επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Μπενουά Μπλανκ στην ταινία του Ράιαν Τζόνσον "Glass Onion: A Knives Out Mystery", ο οποίος αναδεικνύεται ως άξιος διάδοχος του Ηρακλή Πουαρό, είναι ίσως μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Η παραγωγή του Netflix, που κατά το ήμισύ της γυρίστηκε στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και θα προβληθεί στις 23 Δεκεμβρίου.

Η ταινία αναμένεται να κάνει τη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο αλλά, μέχρι τώρα, το μόνο που γνωρίζαμε για το πότε εμείς οι υπόλοιποι θα το δούμε στο Netflix ή και στις αίθουσες ήταν κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του 2022.

Χτες το Netflix κυκλοφόρησε και μερικές πρώτες εικόνες από την ταινία δείχνοντας όλο το καστ να κάθετε γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι, και σε μια άλλη τον Τζόνσον μαζί με την Τζανέλ Μονά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Οι δηλώσεις του ταλαντούχου σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον

"Αυτό που αγαπώ στην Άγκαθα Κρίστι είναι ότι ποτέ δεν διαλέγει τον εύκολο δρόμο. Υπάρχει μια μόνιμη πλάνη στο πώς εκλαμβάνεται η δουλειά της, στο ότι υποτιθέμενα επαναλαμβάνει μια φόρμουλα ξανά και ξανά, όμως οι θαυμαστές ξέρουν ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν ήταν ποτέ απλά σκηνικά, και μέθοδοι φόνων. Πάντοτε τέντωνε τα είδη και τις συλλήψεις της. Κάτω από την ομπρέλα ενός whodunit έγραφε κατασκοπίες, πρωτο-slasher τρόμους, διώξεις serial killers, γοτθικά ρομάντζα, ψυχολογικές σπουδές, περίλαμπρα ταξιδιωτικά".

"Κι όταν έκανα το 'Knives Out'", συνεχίζει ο Τζόνσον, "ήταν ακριβώς αυτό που με συνάρπαζε περισσότερο στην πιθανότητα να κάνω περισσότερα μυστήρια με τον Μπενουά Μπλαν, να συλλάβω την Κρίστι και να καταφέρω κάθε φιλμ να έχει δικό του τόνο, δική του φιλοδοξία, λόγο ύπαρξης και τίτλο".

'Ενα μυστήριο και η πλοκή

Η πλοκή παραμένει ακόμα ένα μυστήριο από μόνη της αλλά ίσως μπορούμε να καταλάβουμε κάποια πράγματα από τον τίτλο της. Το "Glass Onion" ίσως είναι μια αναφορά στο διάσημο τραγούδι των Beatles, το οποίο έγραψε ο Τζον Λένον και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ το 1968 ως απάντηση στην εμμονή που είχαν οι θαυμαστές τους για εκείνους. Οι στίχοι του τραγουδιού περιλάμβαναν αναφορές από πολλά άλλα τραγούδια των Beatles, έτσι ώστε να μπέρδευε όσους αναζητούσαν κρυμμένα νοήματα στους στίχους τους.

Οσο αφορά το ensemble cast είναι εντυπωσιακό: Πρώτος πρώτος ανακοινώθηκε ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες μετά ο Εντουαρντ Νόρτόν. Παίζουν ακόμη η Τζανέλ Μονέ ("The Glorias", "Antebellum: Η Εκλεκτή") και η Κάθριν Χαν ("WandaVision", , "Mrs. Fletcher", "Captain Fantastic"), αλλά και οι Λέσλι Οντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μάντελιν Κλάιν και η Τζέσικα Χέργουικ.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.