ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το ειδύλλιο συνεχίζεται: Ο Χάρι Στάλις και η Ολίβια Γουάιλντ χέρι- χέρι στη Νέα Υόρκη

Οι νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ φαίνεται να είναι ερωτευμένο και ενωμένο.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις Ολίβια Γουάιλντ και ο Χάρι Στάιλς εθεάθησαν στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη. Παρότι το ζευγάρι δε συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις, πόσο μάλλον τα τρυφερά ενσταντανέ, φάνηκαν πραγματικά ερωτευμένη σε αυτή την έξοδο, καθώς έβγαιναν από το ιταλικό εστιατόριο Rubirosa, όπου δείπνησαν.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε όταν η Γουάιλντ σκηνοθετούσε εκείνον και την Φλόρενς Πίου στην ταινία Don't Worry Darling. Την ίδια περίοδο η Γουάιλντ ήταν ακόμα με τον Σουντέκις και μάλιστα στις αρχές των γυρισμάτων εκείνος και τα παιδιά είχαν επισκεφθεί τη σύζυγό του στο στούντιο. Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά, τον Ότις, 8 ετών και την Ντέιζι 5 ετών.

Αυτή την περίοδο η Γουάιλντ και ο Σουντέκις βρίσκονται σε έντονη δικαστική διαμάχη σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους. Το δικαστήριο έχει ορίσει προς το παρόν πως τόπος διαμονής των παιδιών πρέπει να είναι η Καλιφόρνια και όχι η Νέα Υόρκη, γνωμοδοτώντας δηλαδή υπέρ της Γουάιλντ. Ωστόσο, ο Σουντέκις υποστηρίζει πως η τέως σύζυγός του έχει πει πως πρόθεσή της είναι να μετακομίσει με τα παιδιά στο Λονδίνο, όπου ζει ο Χάρι Στάιλς.

Ο πολυτάλαντος Στάιλς, που εκτός από τις φωνητικές του ικανότητες αποδεικνύει τώρα και το ταλέντο του στην υποκριτική, φαίνεται να κέρδισε το ενδιαφέρον της Γουάιλντ που έχει δηλώσει για εκείνον: "Είναι αρκετά δυνατό και κάπως εξωπραγματικό να βλέπεις κάποιον στη θέση του να επαναπροσδιορίζει τι μπορεί να σημαίνει να είσαι ένας άντρας με αυτοπεποίθηση" δήλωσε η ίδια λίγο μετά το εξώφυλλό του στη Vogue.

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον σύζυγό της, επισημοποίησε τον δεσμό της με τον Χάρι, όταν τον Ιανουάριο του 2021 φωτογραφήθηκαν μαζί ως καλεσμένοι σε γάμο στην Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.