ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Two and a Half Men: η σειρά που μοίρασε γέλιο, εκατομμύρια αλλά και πολύ πόνο στους πρωταγωνιστές της

Two and a Half Men:Η σειρά που μετά από 19 χρόνια προσφέρει άφθονο γέλιο και πολλά κέρδη!

two and a half CBS

Ένα από τα πιο πετυχημένα sitcoms της δεκαετίας του '00 είναι φυσικά το Two & A Half Men. Η σειρά του Chuck Lorre, ήταν μια από τις πιο αστείες σειρές της τηλεόρασης όλων των εποχών. Δώδεκα σεζόν κράτησε η σειρά του CBS (2003-2015), παρά το γεγονός ότι ο Τσάρλι Σιν εκδιώχθηκε στον 8ο κύκλο (2011). Ποια είναι είναι όμως η πορεία των πρψταγωνιστών και πόσο γούρι τους έφερε η σειρά εκτός από...εκατομμύρια;

Τσάρλι Σιν

Ο ηθοποιός που μπήκε στη ζωή μας ηρωικά με το κινηματογραφικό "Πλατούν" (1986), μας έπεισε ότι θα μείνει με το "Wall Street" (1987) και παρέλαβε το πνεύμα μας με τον ξεκαρδιστικό ρόλο του στο αξεπέραστο "Two and a half men"- προτού τον διαδεχτεί ο Αστον Κούτσερ. Ο τηλεοπτικός Τσάρλι Χάρπερ θύμιζε τον αληθινό Τσάρλι Σιν, ίσως γι’ αυτό να ήταν και τόσο ακαταμάχητος ακόμα κι όταν έπιανε πάτο.

Το 2010 ο Τσάρλι Σιν έγραψε κυριολεκτικά ιστορία μπαίνοντας στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τη συγκεκριμένη χρονιά, με τις σπαρταριστές εμφανίσεις του στο "Two and a Half Men" να τον κάνουν πλουσιότερο κατά 1,2 εκατομμύρια δολάρια το επεισόδιο.

Αλλά δυστυχώς για τον Τσάρλι Σιν το σενάριο επαληθεύθηκε και στην αληθινή του ζωή. Η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, τα βίαια επεισόδια με θύματα ακόμα και γυναίκες, τα προβλήματα με τον νόμο και οι συλλήψεις, οι αποτυχημένες προσπάθειες απεξάρτησης του κόστισαν σχεδόν τα πάντα. Το 2015 ο ίδιος αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι η βιαιότητα αυτή πήγαζε από το γεγονός ότι ήταν φορέας του HIV από το 2011 αλλά το κρατούσε μυστικό. Στο διάστημα αυτό ξόδεψε εκατομμύρια για να κρατήσει κλειστά τα στόματα όλων αυτών που τον εκβίαζαν. Και τερμάτισε ακόμα και τον όρο "υπερβολική" για κάθε είδους χρήση ουσιών και παραβατική συμπεριφορά. Έφτασε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό μετά από ενδοφλέβια ένεση κοκαΐνης.Τη συνταρακτική δημόσια εξομολόγησή του διαδέχτηκε η απόσυρση του Τσάρλι Σιν από τους προβολείς και τους τίτλους των ταμπλόιντς, σηματοδοτώντας μια σπάνια περίοδο στην πολυτάραχη ζωή του. Μετά από δεκαετίες που έμοιαζαν με ένα διαρκές ξέφρενο πάρτυ, με αχαλίνωτα όργια και σαρκικές σχέσεις με σεξοβόμβες και πορνοστάρ –παρά τους τρεις γάμους από τους οποίους απέκτησε πέντε παιδιά- ο 57χρονος σήμερα Τσάρλι Σιν ανακάλυψε την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο της 31χρονης Τζούλια Στάμπλερ.

Άνγκους Τζόουνς

Ο Angus T. Jones απέκτησε φήμη σε πάρα πολύ νεαρή ηλικία, αφού πήρε τον ρόλο του Τζέικ. Στο απόγειο της καριέρας του, ο Τζόουνς ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός παιδικός σταρ για πολλά χρόνια, κερδίζοντας 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο μέχρι το 2012, όταν εγκατέλειψε τη σειρά λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, αφού ανακάλυψε ξανά τη χριστιανική του πίστη.

Σήμερα εκτιμάται ότι η περιουσία του αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Από τότε που έφυγε από τη σειρά, ο Τζόουνς έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ξεκίνησε την υποκριτική σε ηλικία πέντε ετών, αφού έπαιξε στην ταινία "Simpatico", στην οποία πρωταγωνιστούσαν η Σάρον Στόουν και ο Νικ Νόλτε.Στη συνέχεια κέρδισε τον ρόλο του Τζέικ, ενός νεαρού παιδιού που καθώς μεγάλωνε, μεγάλωσε και το τηλεοπτικό alter ego του, με τους δημιουργούς της σειράς να δίνουν στον εφηβικό χαρακτήρα του πιο ενήλικες ιστορίες.

Το 2013, ο Τζόουνς δήλωσε σε συνέντευξή του στον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Χάντσον ότι η συμμετοχή του στη σειρά ήταν ασυμβίβαστη με το να είναι "ένας αληθινός θεοσεβούμενος άνθρωπος". Δεν εμφανίστηκε στην 11η σεζόν της επιτυχημένης κωμωδίας, αλλά επέστρεψε στο φινάλε της 12ης σεζόν το 2015. Ο Τζόουνς φοίτησε αργότερα στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Μπόλντερ, αλλάζοντας από τις περιβαλλοντικές σπουδές στις εβραϊκές σπουδές στο τέλος του πρώτου έτους.

Τζον Κράιερ

Ο υπέροχος Άλαν Πάρκερ της σειράς ίναι ένας αξιολάτρευτος νευρωτικός γκρινιάρης. Είναι επίσης υπερβολικά τσιγκούνης.

Ο Τζον Κράιερ είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής που παρέμεινε στη σειρά από το 2003 έως το 2015 και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes υπήρξε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους τηλεοπτικούς σταρ για την τηλεοπτική σεζόν 2012-2013. με αμοιβή που μόνο για εκείνη τη χρονιά έφτανε τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά, μέχρι σήμερα ο ηθοποιός έχει κερδίσει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των 12 αυτών ετών.

Αλλά το κέρδος του ήταν διπλό μια που έλαβε και τρεις υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy για τον εξαιρετικό δεύτερο ανδρικό ρόλο σε μια κωμική σειρά για τη δουλειά του στην παράσταση.

Read Next

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.