ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κρίσι Τέιγκεν ξανά έγκυος με τον Τζον Λέτζεντ- τα μυστικά της ατσάλινης σχέσης τους

Δυο χρόνια μετά την αποβολή του γιού τους, ετοιμάζονται να γίνουν γονείς ξανά.

«Η μαμά και ο μπαμπάς θα σε αγαπούν πάντα»: Το συγκινητικό μήνυμα της Κρίσι Τέιγκεν

Τον Οκτώβρη του 2020 ο Τζον Λέτζεντ εμφανίστηκε επί σκηνής στο Billboard Music Awards και κάθισε στο πιάνο του. "Αυτό είναι για την Κρίσι" είπε λακωνικά, αφιερώνοντας εκείνο το κομμάτι στη σύζυγό του, Κρίσι Τέιγκεν.

Δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για το ζευγάρι που πάντοτε μιλάει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, αυτή η αφιέρωσε έκρυβε θλίψη καθώς δύο εβδομάδες νωρίτερα η Τέιγκεν ανακοίνωσε στα social media την απώλεια του τρίτου τους παιδιού, που ήδη τον είχαν ονομάσει Τζακ. Όπως έγραψε στη λεζάντα θα το ξεπερνούσαν και αυτό γιατί ήταν μαζί σε μια σχέση που διαρκεί 16 χρόνια τώρα. "Σε αυτές τις τόσο σκοτεινές μέρες θα θρηνήσουμε και θα κλάψουμε μέχρι τελικής πτώσεων. Θα αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον δυνατά και θα το ξεπεράσουμε" έγραφε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε βίντεο κλιπ

Η Τέιγκεν και ο Λέτζεντ γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2006 στο βίντεο κλιπ του Stereo, στο οποίο εκείνη υποδυόταν το αντικείμενο πόθου του τραγουδιστή. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Τέιγκεν και εκείνο το βράδυ, μετά από 14 ώρες γυρισμάτων, κατέληξαν να τρώνε παρέα μπέρκγερς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Οι δυο τους συνέχιζαν να μιλάνε στο τηλέφωνο και να στέλνουν μηνύματα για περισσότερο από έναν χρόνο καθώς ο τραγουδιστής βρισκόταν σε περιοδεία.

"Τον άφησα να είναι ελεύθερος για λίγο" είπε. "Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να φυλακίσεις κάποιον τόσο νωρίς και μετά να σκέφτονται πόσα υπάρχουν εκεί έξω. Το έπαιξα κουλ για πολύ καιρό".

Όμως, το πνεύμα και η γοητεία της τον έκαναν να την ερωτευτεί. "Επειδή τότε στέλναμε πολλά γραπτά μηνύματα ο ένας στον άλλον είχα την ευκαιρία να δω πόσο χιούμορ διαθέτει. Μιλούσαμε τηλεφωνικά και άρχισαν να την ερωτεύομαι για την εξυπνάδα και το χιούμορ της" είχε πει για εκείνη ο Λέτζεντ.

Έγραψε το All of Me για εκείνη

Μετά από χρόνια που ήταν μαζί ο Λέτζεντ της έκανε πρόταση γάμου τον Δεκέμβριο του 2011 σε ένα ταξίδι τους στις Μαλδίβες, τα Χριστούγεννα.

Παντρεύτηκαν δυο χρόνια μετά, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2013, 7 χρόνια μετά τη γνωριμία τους και τρεις μήνες αφότου πρωταγωνίστησε εκείνη στο βίντεο κλιπ του All of Me.

Ο Κρίσι όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι συγκινήθηκε. "Έχει ως πηγή έμπνευσης την Κρίσι" είπε ο Λέτζεντ. Τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν λίμνη Κόμο, στο σημείο όπου έπειτα θα παντρευόντουσαν και μάλιστα της το τραγούδησε μόλις είπαν και οι δύο "δέχομαι".

Τον Απρίλιο του 2016 το ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη τους Λούνα και το 2018 τον Μάιλς. Η Κρίσι αποκάλυψε πως ακολούθησαν την οδό της τεχνητής γονιμοποίησης καθώς προσπαθούσαν να συλλάβουν για χρόνια αλλά δεν είχε καταστεί εφικτό.

"Ο Τζον και εγώ είχαμε δυσκολίες. Θα είχαμε κάνει παιδιά πέντε και έξι χρόνια πιο νωρίς, αλλά Θέε μου πόση διαδικασία χρειάστηκε".

"Είναι τόσο συμπονετικός, υπομονετικός, γλυκός και στοργικός όσο δείχνει" έγραψε για τον Τζον. "Ήταν απίστευτος τους τελευταίους εννιά μήνες, μου έφερνε τα φάρμακά μου και μου έκανε παρέα βλέποντας απαίσια reality στην τηλεόραση, προσπάθησε τόσο να συντονιστεί με τον χιούμορ μου. Ξέρω ότι κάποιες στιγμές θα πρέπει να με έβλεπε και να σκεφτόταν "Θέε μου συγκεντρώσου". Αλλά δεν με έκανε ποτέ να νιώσω έτσι. Θέλει να αποκτήσω και πάλι την ελαφρότητα και την ενέργειά μου και δεν με κάνει να αισθάνομαι άσχημα όταν δεν είμαι" έγραφε μετά το πρώτο της παιδί. Ένα χρόνο μετά γεννήθηκε ο Μάιλς.

Μάλιστα η οικογένεια πρωταγωνιστεί και στο βίντεο του Λέτζεντ "Wild”. Μάλιστα στο τέλος του βίντεο η οικογένεια αποκάλυπτε ότι περιμένει και το νέο μέλος της, ήταν η πρώτη φορά που είχαν συλλάβει χωρίς βοήθεια. Όμως λίγες εβδομάδες μετά θα ανακοίνωνε πως απέβαλλε.

Το Never Break ήταν ένα ακόμη τραγούδι για εκείνη. "Αυτό είναι για την Κρίσι. Μαζί ζήσαμε τα καλύτερα και τα χειρότερα. Σε αγαπώ, σε λατρεύω τόσο εσένα όσο και την οικογένεια μας, τόσο πολύ. Βλέποντας σε να κυοφορείς τα παιδιά μας ήταν μια εμπειρία τόσο συγκινητική και τόσο αφυπνιστική" έγραφε ο τραγουδιστής στο κείμενο που συνόδευε το βίντεο της περφόρμανς.

"Νιώθω δέος για τη δύναμη που επέδειξες τις πιο δύσκολες στιγμές. Τι υπέροχο δώρο να μπορείς να φέρεις μια ζωή στον κόσμο. Ζήσαμε μαζί το θαύμα, τη δύναμη και τη χαρά αυτού του δώρου και τώρα βιώνουμε τι σημαίνει να είσαι εύθραυστος".

"Έγραψα αυτό το τραγούδι γιατί έχω την πίστη πως όσο περπατάμε σε αυτή τη γη, θα κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου σε κάθε δάκρυ, στα πάνω και στα κάτω, σε κάθε δοκιμασία" πρόσθεσε. "Το υποσχεθήκαμε αυτό την ημέρα του γάμου μας, επτά χρόνια πριν και κάθε δοκιμασία έκανε την υπόσχεσή μας πιο δυνατά. Η αγάπη μας θα μείνει. Δεν θα σπάσει ποτέ".

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.