ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δίδυμα παντρεύονται δίδυμα και η ζωή μοιάζει σαν καθρέφτης

Οι 35χρονες γυναίκες γνώρισαν τους συζύγους τους το 2017 σε Φεστιβάλ Διδύμων στο Οχάιο

Οι ομοζυγωτικές δίδυμες Μπρίτανι και Μπριάνα- Νταϊάν Σάλιγιερ έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα: να μείνουν στην ίδια έπαυλη με τους συζύγους τους που είναι και εκείνοι ομοζυγωτικά δίδυμα. Ποιες είναι οι πιθανότητες;

Οι 35χρονες γυναίκες γνώρισαν τους συζύγους τους το 2017 σε Φεστιβάλ Διδύμων στο Οχάιο και μάλιστα παντρεύτηκαν εκεί έναν χρόνο μετά. Έπειτα το κάθε ζευγάρι απέκτησε από έναν γιο- η Μπρίτανι και ο Τζος τον Τζετ τον Ιανουάριο του 2021 και η Μπριάνα με τον Τζέρεμι στον Τζαξ λίγους μήνες αργότερα και μοιάζουν βέβαια εκπληκτικά, σα δίδυμα.

Η ζωή στην ύπαιθρο

Τα δύο ζευγάρια αποφάσισαν να αγοράσουν από κοινού μια έκταση σε ειδυλλιακή περιοχή της Βιρτζίνια, στη λίμνη Smith Mountain και να τη μετατρέψουμε σε χώρο εκδηλώσεων για γάμους. Εκεί υπάρχει πισίνα, λαχανόκηποι και ατέλειωτος κήπος με γρασίδι. "Κάνουμε τα πάντα σαν οικογένεια, είμαστε αχώριστοι" λέει η Μπριάνα. "Είναι μια μαγική συνύπαρξη".

Στην έπαυλή τους μοιράζονται όλους τους χώρους, εκτός βέβαια από τις κρεβατοκάμαρες τους.

Σχεδόν πενήντα χρόνια πριν ο ψυχίατρος Ρόμπερτ Ραβιόλι βάφτισε αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό ως "quartenary marriage".

Οι μπαμπάδες που τρέχουν την επιχείρηση γάμων αναλαμβάνουν τα γονεϊκά καθήκοντα όταν οι σύζυγοί τους, δικηγόροι στο επάγγελμα, φεύγουν για τη δουλειά. Ωστόσο όταν βρίσκονται όλοι στο σπίτι μοιράζονται τις δουλειές -τα ψώνια, το μαγείρεμα και ό,τι χρειάζεται ένα νοικοκυριό, ενώ έχουν επιλέξει να τρώνε κυρίως λαχανικά.

Δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες

Τα αγοράκια τώρα, ο Τζετ και ο Τζαξ, έχουν δεθεί πολύ και με τους 4 γονείς. Έτσι "κάποιες φορές θέλουν και οι δύο τη μία μαμά ή γυρνάνε μαζί και θέλουν την άλλη μαμά" λέει στο περιοδικό people η Μπριάνα.

Επίσης, τούς έχουν φωνάξει "δύο μπαμπάδες" και "δύο μαμάδες" κοιτάζοντάς τους, ένα στιγμιότυπο που μοιράστηκαν με τους 210.000 ακόλουθούς τους στο Instagram.

Μάλιστα, οι τύχες τους φαίνονται απολύτως ταυτισμένες, αφού λίγο πριν γεννήσουν τα δύο αγοράκια είχαν μια άσχημη κοινή εμπειρία: απέβαλαν στην πρώτη τους κύηση το 2018.

Οι δύο αδερφές, που τους αρέσει να ντύνονται με τα ίδια ρούχα, λένε πως πάντοτε ονειρευόντουσαν κάπως έτσι τη ζωή τους. Έψαχναν ακόμα για συντρόφους όταν πήγαν σε εκείνο το Φεστιβάλ, όπου είδαν τον Τζος και τον Τζέρεμι, τους οποίους συνάντησαν τυχαία και την επόμενη μέρα.

"Ω, θέε μου ελπίσω να αισθάνονται και εκείνοι έλξη όπως εμείς" θυμάται να σκέφτεται η Μπρίτανι όταν έφυγαν από τη συνάντησή τους. "Αργότερα μας αποκάλυψαν ότι επιστρέφοντας στο σπίτι τους εκείνη την ημέρα είπαν στη μητέρα τους ότι πρόκειται να μας παντρευτούν".

Οι δύο άντρες ταξίδευαν 7 ώρες με το αυτοκίνητο από το Τενεσσί για να δουν τα δύο κορίτσια στη Βιρτζίνια. Τελικά λίγους μήνες αργότερα τούς έκαναν και οι δύο πρόταση γάμου μαζί.

"Είναι τρομερή χαρά για εμένα και τον σύζυγό μου που είδαμε τις κόρες μας να ερωτεύονται τον Τζος και τον Τζέρεμι" σημείωσε η μητέρα τους Ντέμπορα Ντέιν.

"Τα κορίτσια ήθελαν ανέκαθεν να παντρευτούν διδύμους, αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες, σκεφτόμασταν".

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.