ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άντι ΜακΝτάουελ:"Όταν άφησα γκρίζα τα μαλλιά μου, τα ραντεβού μου έγιναν καλύτερα"

"Μπορεί να έδειχνα νεότερη και πιο αποδεκτή σε κάποιον πριν, αλλά θέλω να με εκτιμούν για αυτό πού είμαι, για την ηλικία μου", δήλωσε η ηθοποιός στους Sunday Times.

Η 64χρονη ηθοποιός μίλησε στη βρετανική The Sunday Times για την ανάδειξη των φυσικών της γκρίζων και παραδέχτηκε ότι απλά ήθελε να φαίνεται στην ηλικία της.

"Ο κόσμος μου έλεγε συνεχώς "δεν είναι ώρα", αλλά εγώ διαφωνούσα", είπε σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου. "Υποκλινόμουν στις πεποιθήσεις των άλλων, αλλά πραγματικά θέλω να είμαι εκεί που είμαι και να δείχνω στην ηλικία μου".

Αργότερα στη συνέντευξη, είπε ότι τα γκρίζα μαλλιά της έχουν ένα άλλο μπόνους. "Νομίζω ότι τα μάτια μου φαίνονται πιο πράσινα και τα έχει κάνει να ξεχωρίζουν με έναν τρόπο που δε συνέβαινε πριν", μοιράστηκε.

Η ΜακΝτάουελ άρχισε για πρώτη φορά να αναφέρεται στον εαυτό της ως "ασημένια αλεπού" τον Φεβρουάριο του 2021, αφού άφησε τα γκρίζα μαλλιά της να φανούν και να μακρύνουν ενώ βρισκόταν σε καραντίνα.

"Δεν έβαφα τα μαλλιά μου… και μπορούσες να δεις τις ρίζες μου και οι κόρες μου συνέχισαν να μου λένε ότι έδειχνα badass. Και αυτή η ιδέα ότι θα μπορούσα να δείχνω badass μου άρεσε πολύ", είπε τότε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο "The Drew Barrymore Show".

Συνέχισε να περιφέρει το νέο της λουκ, ενώ πόζαρε στις φωτογραφίες του 74ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στους Sunday Times, η ΜακΝτάουελ ρωτήθηκε επίσης πώς άλλαξε η ζωή της στα ραντεβού από τότε που έγινε μία "ασημένια αλεπού".

"Είναι καλύτερα/ Μπορεί να έμοιαζα νεότερη και πιο αποδεκτή σε κάποιον πριν, αλλά θέλω να με εκτιμούν για αυτό πού είμαι, για την ηλικία μου. Και η ανταπόκριση των ανδρών είναι: "Είσαι πολύ όμορφη".

Παρόλο που η ζωή της στα ραντεβού έχει βελτιωθεί, η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν ψάχνει ενεργά για αγάπη. Δεν είναι σε καμία εφαρμογή γνωριμιών.

Στη συνέχεια, η ΜακΝτάουελ θυμήθηκε ότι είδε μια κάρτα που έδειχνε μια γοητευτική γυναίκα στα πενήντα της χρόνια ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι.

"Και λέει: "Επιτέλους μόνη". Γέλασα τόσο πολύ γιατί μπορούσα να το καταλάβω αυτό", είπε. Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια του Groundhog Day δεν αποκλείει την αγάπη από τη ζωή της.

"Και δεν πρόκειται να μπω σε μια εφαρμογή. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό"

"Αν κάποιος ερχόταν και βελτίωνε τη ζωή μου, κάποιος με τον οποίο θα γινόμουν ρομαντική, ξέρεις, σεξουαλική, ίσως, τότε θα το δεχόμουν", είπε. "Αλλά για να σας πω την αλήθεια, απλά δεν εμφανίζεται κάποιος. Και δεν πρόκειται να μπω σε μια εφαρμογή. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό".

Και πρόσθεσε: "Οι φίλοι μου συνεχίζουν να με ενθαρρύνουν να κάνω σχέσεις. Αλλά ξέρεις, αυτό που πραγματικά έχει σημασία για μένα αυτή τη στιγμή είναι οι φιλίες. Και δουλεύω πολύ σκληρά πάνω σε αυτό. Και γιατί να μην είναι αυτό αρκετό;".

Το 1986, η Άντι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με το πρώην μοντέλο Paul Qualley και έκαναν τρία παιδιά μαζί – τον Justin, 36 ετών, την Rainey, 32 ετών, και την Margaret, 27 ετών – πριν χωρίσουν το 1999. Η Μακ Ντάουελ, στη συνέχεια, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Rhett Hartzog το 2001 και το ζευγάρι χώρισε αργότερα το 2004.

Πέρυσι, το πραγματικό δίδυμο μητέρας-κόρης ΜακΝτάουελ και Margaret Qualley υποδύθηκαν τη μητέρα και την κόρη στη μίνι σειρά του Netflix "Maid".

Δεδομένης της έντονης θεματολογίας της σειράς σχετικά με μια ανύπαντρη μητέρα (την οποία υποδύεται η Qualley), η ΜακΝτάουελ αποκάλυψε στους Sunday Times ότι ήταν δύσκολο να βλέπει την κόρη της να γυρίζει οδυνηρές σκηνές.

"Με πλήγωσε να βλέπω τη Μάργκαρετ να πρέπει να δουλέψει τόσο σκληρά", είπε. "Ήθελα να βεβαιωθώ ότι ήταν εντάξει με όλα όσα έκανα. Και ήταν. Θέλω να πω, απλά ήθελα να είναι ευτυχισμένη. Ήθελα να της αρέσει αυτό που έκανε (στο "Maid"). Και της άρεσε. Και αυτό ήταν που πραγματικά μετρούσε για μένα".

Όταν δεν βρισκόταν στα γυρίσματα, η ΜακΝτάουελ είπε ότι περνούσε τη μέρα της φτιάχνοντας σούπες και ψητές πατάτες για την κόρη της.

"Ήθελα να της δίνω φαγητό που θα την ενδυνάμωνε, επειδή ήταν πάντα στα πρόθυρα να αρρωστήσει", εξήγησε.

Παρά τη σωματική επιβάρυνση, η αφοσίωση της Qualley στο ρόλο απέδωσε καρπούς. Απέσπασε τη δεύτερη υποψηφιότητά της για Emmy για την εξαιρετική ερμηνείας της στη σειρά.

Read Next

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.