ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έλον Μασκ: Αλήθεια πόσα παιδιά έχει;

O δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, μηχανικός και εφευρέτης σκοπεύει να καταπολεμήσει τη δημογραφική καταστροφή. Με επιτυχία.

Είναι ο άνδρας που έφερε την επανάσταση στις μεταφορές τόσο στη Γη, μέσω της κατασκευάστριας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla – όσο και στο διάστημα, μέσω του παραγωγού πυραύλων SpaceX. Τον Ιούνιο που μας πέρασε ο Έλον Μασκ σχολίασε τη μείωση του πληθυσμού των ΗΠΑ με ένα tweet, όπου σημείωνε πως εκείνος έκανε το χρέος για να αποτρέψει αυτό που θεωρεί "δημογραφική καταστροφή". Όταν αποκαλύφθηκε ότι τον Νοέμβριο του 2021 είχε αποκτήσει δίδυμα ανεβάζοντας τον αριθμό των αναγνωρισμένων παιδιών του σε 9, όλοι κατάλαβαν τι εννοούσε με το tweet του.

Ο Μασκ έκανε ένα ακόμα σχόλιο στο twitter. Είπε ότι τα 9 τέκνα είναι ένας ασυνήθιστος αριθμός, καθώς με βάση τη στατιστική "όσο πιο πλούσιος είναι κάποιος, τόσο λιγότερα παιδιά έχει". Ποια είναι λοιπόν τα παιδιά του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο και τι γνωρίζουμε για αυτά;

Ο πρώτος γάμος, τα έξι παιδιά και ο θάνατος του πρωτότοκου γιου του

Ο πρώτος του γάμος με την Καναδή συγγραφέα Τζάστιν κράτησε οκτώ χρόνια και το ζευγάρι απέκτησε έξι αγόρια: τους τρίδυμους Ντάμιαν, Γκρίφιν, Ξαβιέ και τους δίδυμους Σάξον και Κάι, ενώ ο πρώτος του γιος ο Νεβάδα Αλεξάντερ πέθανε σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων, από σύνδρομο Αιφνίδιου θανάτου το 2002.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που το ζευγάρι απομακρύνθηκε και κατέληξε σε διαζύγιο.

Το πρώτο μωρό από την Grimes (και έκτο παιδί)

Τον Μάιο του 2018, μετά από μερικές ταραχώδεις σχέσεις, ο κύριος Tesla γνώρισε την τρελιάρα τραγουδίστρια Grimes. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους X Æ A-Xii·.

Το ασυνήθιστο αυτό όνομα προέρχεται από το: X Æ A-Xii. (το σύμβολο Æ αντιστοιχεί στην "τέφρα" δηλαδή Ash, το Χ προέρχεται από το αρχικό γράμμα του ονόματος Xavier, ενώ το A-12 αναφέρεται στο υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος της Lockheed , γνωστότερο ως Archangel δηλαδή Αρχάγγελος – Xavier Ash Archangel). Μετά τη γέννηση του γιου του χώρισε για άλλη μια φορά, αλλά διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με την τραγουδίστρια.

Τα δεύτερα δίδυμα (και ένα ακόμη που το είχε κάνει πριν αλλά το είχε ξεχάσει)

Γεννήθηκαν τον Νοέμβριο του 2021. Μητέρα τους η Σιβόν Ζίλις, στέλεχος στην εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Neuralink. Η Ζίλις είναι εξπέρ στην τεχνητή νοημοσύνη και εργάστηκε στη Neuralink για πέντε χρόνια. Οι γονείς κατέθεσαν νομικά έγγραφα ώστε τα διδυμάκια να πάρουν το όνομα (και μέρος της περιουσίας) του πατέρα τους.

Η αποκάλυψη προκάλεσε ένα μικρό σοκ -αν και πια όλα τα περιμένουμε από τον Μασκ- καθώς τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους είχε αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας με την τότε σύντροφό του, τη μουσικό Grimes.

Μάλλον πήγαινε για την κόρη!

Είναι το μωρό που είπαμε πως είχε ξεχάσει και η τελευταία προσθήκη στο οικογενειακό πορτρέτο των Μασκ. Η Exa Dark Sideræl γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο κι ενώ Μασκ και Grimes είχαν διακόψει τον δεσμό τους. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους είχαν πάντα μια "ρευστή" σχέση. Ζούσαν σε χωριστά σπίτια, αλλά ήταν καλοί φίλοι και βλέπονταν διαρκώς. Η μοναχοκόρη του Mr SpaceX έχει το ψευδώνυμο Υ.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα από τα πρώτα παιδιά του Έλον Μασκ έχει κάνει αίτηση αλλαγής ονόματος αλλά και την ταυτότητα του φύλου της. Τα έγγραφα κατατέθηκαν στο δικαστήριο του Λος Άντζελες από τον γεννημένο ως Xavier Musk.

Στα έγγραφα, το παιδί του Μασκ λέει ότι πλέον θέλει να αναγνωρίζεται επίσημα ως γυναίκα. Ούτε ο Μασκ ούτε η κόρη του έχουν μιλήσει δημόσια στο παρελθόν για την σχέση τους ή την μετάβασή της. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2020 ο Έλον Μασκ δήλωσε την στήριξή του στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αλλά πρόσθεσε πως "όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης".

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.