ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τι συμβαίνει με την υγεία της Σελίν Ντιόν;

Κατάθλιψη, ψυχογενής ανορεξία ή κάποια άλλη ασθένειοα βασανίχζει την 54χρονη σταρ;

Στο τέλος Απριλίου η Σελίν Ντιόν ανέβαλλε όλες τις συναυλίες της περιοδείας "Courage World Tour" λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Η τελευταία φορά που υπήρξαν κάποιες πληροφορίες για την υγεία της Σελίν Ντιόν ήταν πριν από ένα μήνα όταν η βιογράφος της, η Elisabeth Reynaud, έκανε λόγο για "κατάθλιψη". Σύμφωνα με τη Reynaud, η 54χρονη ντίβα δεν έχει συνέλθει από τον θάνατου του συζύγου της και του αδελφού της.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες της στο Instagram, μετά την αναβολή για δεύτερη φορά της ευρωπαϊκής της περιοδείας, δείχνουν άνθρωπο που πάσχει σοβαρά: στα κοινωνικά δίκτυα γίνονται διάφορες διαγνώσεις που περιλαμβάνουν νευρολογικές διαταραχές, ινομυαλγία (κάτι από το οποίο πάσχει και η Lady Gaga) και ψυχογενή ανορεξία. Οι οικείοι της παρεμβαίνουν καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της Ντιόν ότι είναι απλώς "κουρασμένη" και ότι έχει "μυικούς σπασμούς".

"Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να αλλάξω τις ημερομηνίες της περιοδείας στην Ευρώπη για μία ακόμη φορά: την πρώτη φορά αυτό έγινε εξαιτίας της πανδημίας, τώρα λόγω της υγείας μου", σημείωσε επίσης η 54χρονη.

"Για να βρεθώ στη σκηνή, πρέπει να βρίσκομαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής, ανυπομονώ, όμως δεν είμαι ακόμη απόλυτα έτοιμη. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να επιστρέψω στο 100%, ώστε να ανέβω στη σκηνή, διότι εσείς είστε που το αξίζετε", συνέχισε στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Η Nτιόν είχε αναστείλει όλες τις ζωντανές εμφανίσεις από το 2014-15 όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του συζύγου της: τόσο τα σόου της στο Λας Βέγκας (όπου διέμενε για πολλά χρόνια), όσο και οι περιοδείες στην Ασία και στην Ευρώπη ακυρώθηκαν. Η Καναδέζα σταρ εμφανίστηκε θριαμβευτικά στη σκηνή το 2020, για να προωθήσει το αγγλόγλωσσο άλμπουμ "Courage” που κυκλοφόρησε με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία το φθινόπωρο του 2019: η περιοδεία εκείνη είχε αρχίσει από τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Κεμπέκ Σίτι και είχε καταλήξει στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ τον Μάρτιο του 2020 με σχεδόν καθημερινές συναυλίες σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Σύμφωνα με το Pollstar, η Courage World Tour πούλησε 646.346 εισιτήρια σε 52 εμφανίσεις, με συνολικά έσοδα 104 εκατομμύρια δολάρια, ενώ για τις έξι συναυλίες της στο Παρίσι, τα εισιτήρια πουλήθηκαν μέσα σε μιάμιση ώρα. Ήταν η πιο επιτυχημένη τουρνέ της χρονιάς μετά τη Farewell Tour του Έλτον Τζον.

Στην ευρωπαϊκή τουρνέ που έχει προγραμματιστεί μετά τις αναβολές για το 2023, πρώτος σταθμός είναι η Πράγα, έπονται τέσσερις γερμανικές πόλεις (Μανχάιμ, Κολονία, Βερολίνο, Αμβούργο), η Ζυρίχη, το Λοτζ, η Κρακοβία, η Βιέννη, ενώ στην Αθήνα αναμένεται να εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ στις 9 Ιουνίου του 2023, μετά τη Μάλτα και πριν από το Βουκουρέστι. Αν όλα πάνε καλά, η Σελίν Ντιόν θα ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή τουρνέ τον Οκτώβριο του 2023 στο Ελσίσνκι.

Read Next

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.